Dacă nu simte ceva pentru tine, și tu ar trebui să știi asta mai bine, atunci nu își va lăsa prietenul pentru tine. Cadouri se fac dacă erai într-o relație, așa cel mai probabil vei regreta că ți-ai pierdut timpul și banii cu acea fată.
Nu inteleg ce vrea ea sa faca.Joaca la 2 capete:1)Iubitul ei- pe care il inseala cu tine si cu care ramane din motive doar de ea cunoscute
2) tu- care o iubesti si speri ca vei fi cu ea.
Apoi ea pe cine place?
Nu mai ai ce face ca sa ii captezi atentia. Totul depinde de ea.
Ooo,ce frumos, nici nu e a ta dar i-ai luat cadouri. Ai invat-o bine. Prietenul care imi face cadouri din senin, eu zic ca in capul ei e "Ce bine ca am un barbat care ma satisface in pat si un baiat care imi cumpara chestii, de ce sa inchei una din ele?". Pana la urma-urmei fata joaca bine pe doua terenuri.Iesi din friend zone.Cauta-ma pe privat daca ai nelamuriri
Stai linistit, oricum o sa se desparta de ala de 27 de ani pentru ca diferenta mare de varsta duce la deteriorarea relatiei.
Eu sunt fata, iar daca as fi in locul fetei aceleia as prefera in loc de flori, si cadouri, adevarul. Spune-i ce simti, iar daca si ea simte ceva pentru tine totul e ok, iar daca nu, nu fi trist, oceanul e plin de pesti. O sa-ti gasesti si tu, persoana aceea speciala. Dar adevarul e mereu cel mai bun
Stie ce simt pentru ea. vreau sa zic ca noi ne sarutam si... (chestii)... doar ca parca nu vrea sa renunte la celalalt tip . Cand o sarut nu imi spune sa termin sau sa nu mai fac asta niciodata.
Inventează o poezie sau un cântec de dtagorte
Cand e singura ii spui poezia sau ii canti cântecul si dupa ii spui ce simti