"Seen" inseamna "vazut" si apare automat, cand persoana care primeste mesajul, il vede. Este un proces automat si atat.
Iti va raspunde el, cand va considera ca are ce sa-ti suna, da-i timp si nu te mai supara din nimicuri.
Pur și simplu l-ai năvălit cu creațiile tale.
Când îl servești cu o prăjitură foarte bună, apreciază. Când începi să vi cu tăvi întregi de prăjituri, se sperie și fuge. Pentru că ceva nu e în regulă.
Care e problema ta?
Ai nevoie de un prieten sau de cineva care să-ți aprecieze creațiile? Nu e unul și același lucru.
Mai asteapta putin, nu sari sa tragi concluzii. Pot fi n motive. Poate lucreaza si el la una, si de aceea nu ti-a mai zis altceva, te-ai gandit? Cum se mai zice la fotbal "nu intra decisiv!". Nici tu, nu te arunca asa pe suparari si mai stiu eu ce. Stai sa vezi deznodamantul.
Voi, femeilor, in general, nu prea dati timp cursului lucrurilor. Rabdarea e o virtute.
Nu exagera cu atatea versuri si gesturi de genul asta, o data e dragut, dar daca faci mereu asta e prea mult, nu mai incerca sa l impresionezi lasa l si pe el sa faca pasi, naturaletea e mai importanta intr o relatie. In plus te superi ca el nu reactioneaza cum vrei tu, dar nimeni niciodata nu poate sa raspunda cum iti doresti tu fix cand iti doresti. Trebuie sa cunosti omul mai bine sa vezi ce are el nevoie nu sa te gandesti la nevoile tale. Pe scurt trebuie sa te maturizezi
Pai intreaba l imediat ce parere are, unii citesc mesajul si atat, uita sa mai raspunda
Vrei sa impresionezi profesorul de romana sau un baiat.Eu zic sa fii un pic mai distanta si sa il atragic fizic si o sa ai succes mult mai mare, daca te place o sa te caute el dupa un timp de pauza fii sigura, dar nu il mai contacta in fiecare zi, e cam acelasi lucru cand un baiat vrea sa cucereasca fata, ganeste-te daca te cauta in fiecare zi nu zici ca e obsedat.
Nu ii mai oferii atata atenție. Se va simții prea "prinț " nu ii mai scrie nimic. Sa vezi cum reacționează. Daca se uita dupa tine daca încearcă sa iti atraga atenția si chestii de genul. Lasa l pe el sa faca ceilalți pași. Deja ai facut prea mult si el nu a reactionat cu nimic.
Cruz întreabă: