| AnielAn a întrebat:

Bună, îmi place de un băiat. Ca sa îi atrag atenția, m-am gândit sa-i fac o poezie pentru ca îi plac și mă și pricep. Zis și făcut. Am primit apoi niște mesaje minunate despre faptul ca l-am emoționat și ca e cel mai frumos lucru pe care l-a primit. I-am zis ca îi voi mai face versuri daca mai am inspirație și mi-a mulțumit. Seara, m-am apucat iar sa scriu niște strofe, mai frumoase ca celălalte, cred eu și i le-am trimis. Mi-a dat apoi seen, efectiv nu a mai zis nimic. Sincer m-am enervat pentru ca am stat pana târziu sa o fac, dar am avut surpriza de a vedea ca a pus poezia lui ca poza pe whatsapp. M-am bucurat mult și i-am zis ca mi-a făcut ziua mai buna pentru ca a pus poza aia, apoi i-am trimis o piesa. Din nou seen total, nu a mai zis absolut nimic. Mă simt foarte prost, as putea zice ca m-am suparat. Oare de ce sa îmi dea seen? Am greșit cu ceva? As fi vrut sa îl întreb dar ori vine cu o explicație, ori pentru ca vede ca l-am întrebat o sa- mi zică iar niște cuvinte doar ca sa nu mai zic nimic sau îmi va da iarăși seen. De când am primit seen mă gândesc întruna la asta și de fiecare data sunt tot mai supărata, nu știu cum sa îmi iau gândul de la asta, m-a deranjat foarte tare, mai ales ca sunt o fire sensibila.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"Seen" inseamna "vazut" si apare automat, cand persoana care primeste mesajul, il vede. Este un proces automat si atat.
Iti va raspunde el, cand va considera ca are ce sa-ti suna, da-i timp si nu te mai supara din nimicuri.

| Hammurabi a răspuns:

Pur și simplu l-ai năvălit cu creațiile tale.
Când îl servești cu o prăjitură foarte bună, apreciază. Când începi să vi cu tăvi întregi de prăjituri, se sperie și fuge. Pentru că ceva nu e în regulă.
Care e problema ta?
Ai nevoie de un prieten sau de cineva care să-ți aprecieze creațiile? Nu e unul și același lucru.

| Plato a răspuns:

Mai asteapta putin, nu sari sa tragi concluzii. Pot fi n motive. Poate lucreaza si el la una, si de aceea nu ti-a mai zis altceva, te-ai gandit? Cum se mai zice la fotbal "nu intra decisiv!". Nici tu, nu te arunca asa pe suparari si mai stiu eu ce. Stai sa vezi deznodamantul.

Voi, femeilor, in general, nu prea dati timp cursului lucrurilor. Rabdarea e o virtute.winking

| Emma30555 a răspuns:

Nu exagera cu atatea versuri si gesturi de genul asta, o data e dragut, dar daca faci mereu asta e prea mult, nu mai incerca sa l impresionezi lasa l si pe el sa faca pasi, naturaletea e mai importanta intr o relatie. In plus te superi ca el nu reactioneaza cum vrei tu, dar nimeni niciodata nu poate sa raspunda cum iti doresti tu fix cand iti doresti. Trebuie sa cunosti omul mai bine sa vezi ce are el nevoie nu sa te gandesti la nevoile tale. Pe scurt trebuie sa te maturizezi

| Panamax a răspuns:

S-o fi gandit ca esti sarita de pe fix cu atatea versuri.

| FaraNumePls a răspuns:

Pai intreaba l imediat ce parere are, unii citesc mesajul si atat, uita sa mai raspunda

| Raducons a răspuns:

Vrei sa impresionezi profesorul de romana sau un baiat.Eu zic sa fii un pic mai distanta si sa il atragic fizic si o sa ai succes mult mai mare, daca te place o sa te caute el dupa un timp de pauza fii sigura, dar nu il mai contacta in fiecare zi, e cam acelasi lucru cand un baiat vrea sa cucereasca fata, ganeste-te daca te cauta in fiecare zi nu zici ca e obsedat.

| Antopuff a răspuns:

Prea multa atentie strica. L-ai speriat cel mai probabil.

| 0k8 a răspuns:

Daca ii oferi prea multa atentie isi pierde interesu, simplu.

| Geaninapink99 a răspuns:

Nu ii mai oferii atata atenție. Se va simții prea "prinț " nu ii mai scrie nimic. Sa vezi cum reacționează. Daca se uita dupa tine daca încearcă sa iti atraga atenția si chestii de genul. Lasa l pe el sa faca ceilalți pași. Deja ai facut prea mult si el nu a reactionat cu nimic.