| Leyla1231 a întrebat:

Imi place de un baiat, dar nu sunt sigura ca ma place... ce ar trebui sa fac? sunt putin timida:d... dau funda:*

7 răspunsuri:
| edytzu4 a răspuns:

Trimitei astatongueoate ti se pare o porcarie
Ca iti scriu aceasta poezie
Dar te admir.si o fac de multe luni
Te vreau de cand te'am cunoscut...si as vrea sa imi spui
Ca imi dai o sansa.o sansa la viitor
Si pe cea care se va da la tine o omor
Am vrut sa te tin anonim pana acum
Dar nu mai pot si sincer iti spun
Ca am tinut in mine atatia ani
Te iubesc.si nu o fac pentru bani
Vreau doar o sansa...
Nu vrea decat sa iti dovedesc
Ca am suflet in mine
Ca pot sa te iubesc
Te vreau.si poate ai observat
ca ma gandesc la tine neincetat

Simti acelasi lucru?

| eueu1212 a răspuns:

Nu trebuie sa fi timida.du-te la el si deschide o discutie despre un lucru care sti ca ii place.asteapta cateva zile si apoi spune-i ca il placi.nu trebuie sa iti frie frica. daca nu risti nu castigi.asa mi s-a intamplat si mie.eram prea timida sa intru in vorba cu baiatul pe care il plac si l-a abordat alta fata exact cum ti-am zis eu sa faci. el a gasit-o interesanta, s-a apropiat mai mult de ea si s-a indragostit de ea...asa mi l-a furat.succeswinking

| lary_8888 a răspuns:

SI eu aveam aceeasi nelamurire. Mi s-a parut extreeem de greu la inceput, dar dupa ce am facut-o m-am scapat de o grija.
Poi...
am inceput asa "Ti s-a intamplat vreodata sa vrei s aspui ceva si sa nu poti?" mi-as zis da, si m-a intrebat ce vreau sa zic...am luat-o usor; dar intr-un final am zis"Iti place de mine?" si mi-a zis ca da; l-am intrebat in ce fel? si de aici discutia a continuat, am ajuns sa vorbim de faptul ca vreau sa stiu daca el vrea sau nu ceva mai mult cu mine, pentru ca vreau sa stiu asta de la inceput, sa n-o mai lungim.
Sper ca te-am ajutat
Succes! :*

O prietena de-a mea.a vb cu cel mai bun pr al ei.si pr al ei i-a spus vrei mah sa vb eu cu el chestii d-astea.si uite acum sunt impreuna! :*

FUNDA? :]

| adrian_3940 a răspuns:

Sa va petreceti timpu mai mult imprtongue sa il faci sa se simta bine langa tinebatting eyelashes
fundasmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Daca esti timida poti sa-i spui pe mess sau cand va intalniti si sunteti singuri sa vorbiti despre ceva care va place si apoi sa-i spui ce simti si sa-l intrebi daca simte acelasi lucru.

| k1nk1 a răspuns:

Ar trebui sa ii dai de inteles ca il placi si daca iti raspunde inseamna ca te place. Daca nici macar nu observa si te chinui degeaba inseamna ca nu te place sau ca si el e timid si nu stie cum sa iti spunahee hee

| job a răspuns:

Hei! E destul de greu sa abordezi un tip mai ales daca esti genul mai timida sau mai retrasa...E important sa treci peste chestia asta fiindca desi nu pare asa, unii baieti isi doresc sa fie abordati primii! Mai intai, daca sunteti prieteni sau colegi ar trebui sa incerci sa fii mai comunicativa si sa te preocupi de hobby-uriile lui. De exemplu:incearca sa asculti cam ce hobby-uri si interese are... apoi sa te documentezi ca sa nu fii picata din luna daca o sa initiezi o convorbire cu el. (daca vrei sa vorbesti cu el incearca sa incepi cu subiectul lui preferat si sa iti etalezi cunostiintele pe care le-ai dobandit din documentare- mai important.incearca sa depasesti situatia de timiditate si sa fii tu). Pana la urma daca nu o sa te placa asa cum esti si nu o sa fie interesat de tine.mai exista o multime de tipi pe lumea asta si el nu e singurul, deci daca.nu pare interesat, nu-ti mai irosi din timpul tau pretios pentru a-l cuceri.Multa bafta!