Cred ca ar trebui sa il iei putin mai dur pentru ca el pare tipul jucaus. Totusi la faza cu iubiere nu cred ca este doar o gluma. Adica asta facm toti. Spunem ceva ce ne'ar place cu adevarat si apoi din teama poate spunem " glumesc ". El da semn sa te placa. Si cred ca faptul ca l'ai facut gelos cu acel coleg l-a bagat putin in priza. E ceva gen : iti dai seama ce valoros este ceva doar dupa ce il pierzi. Eu zic sa ii urmaresti in continuare reactiile discret si sa te mentii ferma pe pozitii. Nu ceda! Astfel o sa ii creasca interesul pentru tine.
Azi m-am dat pe langa un coleg, aproape de tot. Se uita la mine in clasa... Si se vedea ca era stresat.
Inseamna ca in sufletul lui chiar exista gelozia atunci cand te vede langa alt baiat. Dar ai grija sa nu exagerezi, sa nu creada dupa ca te'a pierdut si sa nu mai aiba chef sa lupte pentru tine. Trebuie sa il faci sa vada ca te vrea dar fara sa ii iei toate sperantele. Succes!
Sigur te place, altfel nu iti datea semnele astea. si el pare tipul mai glumet... aerian. cred ca tu esti cea care l'ar putea aduce cu picioarele pe pamant. incearca sa mai " scoti" reactii de la el. astfel iti poti da seama ce ai de facut. si cum poti sa'l recuceresti Bafta in continuare!
Mie mi se pare ca si el te iubeste dar trebuie sa fii un pic mai indiferenta sau sa il faci gelos cumva, si daca ai sa vezi ca se enerveze sau ca o sa fie din ce in ce mai gelos inseamna ca te iubeste! Incearca, ai sa vezi ca o sa dea roade