| oOoFatănormalăoOo a întrebat:

Bună.
Îmi place de un băiat însă nu știu cum să îi spun, îmi e frică că mă va refuza,plus că nu sunt pregătită în totalitate pentru o relație.
Nu am curajul să îi spun față în față, vorbim prin mesaje ca doi prieteni și îmi e frică că voi strica această prietenie.
Cum pot să îi spun?
Sau măcar să aflu dacă el mă place?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Ii dai de inteles. In primul rand, ce faci faci fata in fata, nu pe net. Ii zambesti, il privesti in ochi (dar nu fix), iti aranjezi discret parul, il atingi pe antebrat sau sus pe brat, te duci din cand in cand sa vorbesti cu el fara un motiv anume.
Ca sa afli daca te place urmaresti semnele pe care ti le da. Cele de mai sus, plus ca i se dilata pupilele cand te vede.
Nu trebuie sa iti fie teama ca se va strica prietenia. Fie ca il faci sa fie al tau, fie ca prietenia se va strica oricum cand unul din voi isi va gasi pe cineva. Crezi ca daca isi gaseste o prietena, ea va vedea cu ochi buni relatia cu tine? Si nici tu nu vei mai dori sa ii vezi impreuna.
In locul tau eu i-as spune. Poti de exemplu sa ii spui ca esti foarte emotionata cand vorbesti cu el. Vezi ca baietii sunt destul de fraieri, se poate ca nici asa sa nu inteleaga.

| oOoFatănormalăoOo explică (pentru SkyPilot):

Nu am curajul să îl ating nici nu prea vorbesc cu el, sunt foarte timida și de fiecare dată când vorbesc cu el zâmbesc fără să îmi dau seama.
Mulțumesc pentru sfat.
Pe: Primești fundă

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu trebuie sa-i spui direct, ii dai semne destul de clare, flirtezi cu el si vezi cum reactioneaza. Eventual poti sa-l chemi si pe afara si sa incerci o apropiere fizica de el sa vezi cum reactioneaza

| T0T a răspuns:

Păi prietenia e deja stricată prin simplul fapt că simți ceea ce simți. Nu te supăra dar e pură prostie să consideri prietenia un beneficiu în situația ta. Faza e că prietenia aia mai mult te amăgește. Deci spune-i adevărul și nu te mai amăgii ca fraiera, că mai târziu o să vezi că o asemenea prietenie nu îți va aduce absolut nimic benefic.

| PainTech a răspuns:

Nu e necesar sa ii spui, MOMENTAN trebuie doar sa ii arati.