Pai spune-i cu inima la gura ca il placi. Daca te v-a refuza, asta e, inseamna ca nu esti facuta pentru el.
Buna,acel băiat a aflat ca-l plac și a fost destul de ok dar acum nu prea îl mai înțeleg, în unele zile este indiferent iar în altele ii pasa și nu mai îmi pot da seama ce vrea sau la ce se gândește și încă ceva important, m-a întrebat dacă m-am supărat pe el și i-am zis ca nu m-am supărat dar acum m-am cam supărat pe "toanele" lui.
Si asta se poate pentru ca de obicei îl găsesc în stări diferite, de exemplu ba are chef de caterinca și nu-i pasa de cine face caterinca, ba este funny, ba este trist sau n-are chef de nimeni dar nu cred ca era asta pentru ca era cu mai multi, cu mai multe mai precis pentru ca ii place sa stea intre fete...
Incerca sa petreceti mai mult timp in preuna sa il chemi pe la tine ( ca ai patit ceva la nu stiu ce de ex pc si sa te ajute ) sau cu alte chesti... gasesti tu.
Spune-i ce simți, întreabă-l dacă simte ceva pentru. tine, dacă nu atuci întreabă dacă ar vrea să fie împreună cu tine sau dacă atunci prieteni până vă mai acomodați, adică să vă mai dați timp.
Paula vad ca ai ales raspuns castigator deci nu-i nev sa mai rasp(in aceias situatie sunt si eu dar nu am indraznit sa-i zic...)l-ai spus?
Ce ti-a zis?
Nu i-am zis inca dar cand prind tupeu si momentul potrivit o sa o fac si poate o face el primul.mai sti?