Și eu am fost în situația ta, dar depinde și de vârsta actuală. Eu am fost norocoasă pentru că băiatul era mai copilăros, mai șmecheraș dar și romantic așa că după ceva vreme ne-am combinat. Relația a durat 1 an, în care nu mi-a cerut să fac sex. A respectat faptul că eram prea mică și a lăsat relația să decurgă în felul meu. Oricum ai grijă, după ceva timp diferența se observă, el umblă prin cluburi, pub-uri cu gașca, iese fără tine pentru că pe tine nu te lasă ai tăi etc., lucruri care vă îndepărtează, cel puțin așa a fost în situația mea.
Sfatul meu este să fii naturală, deschisă, amuzantă și la rândul tău să râzi la glumele făcute de el. Privește-l în ochi când vorbiți ca să-i dai de înțeles că nu te intimidează prezența lui, și nici diferența de vârstă. Zâmbește-i când vă întâlniți si după ce vă cunoașteți mai bine, într-un moment mai retras poți începe o conversație mai adâncă, despre relații spre exemplu. Așa poți să aflii cam ce dorește el de la o fată la vârsta lui, ce înseamnă relație pentru el și să vezi dacă vă potriviți.
Dacă merge, fii cu el dar nu te lăsa condusă de faptul că este mai mare. Și-așa asta îl face să se simtă puțin mai superior, dacă nu puțin mai mult. Păstrează un aer misterios și nu-i detalia fiecare moment din viața ta, fiecare problemă, mai ales la început. Altfel îi vei face să se simtă mândru cu o nouă cucerire. Și sigur nu vrei să fii o "fană" pentru el.
Succes :*!
D si corynutza, in special corynutza: si cum vreti voi dragelor ca el sa o placa daca ea se comporta cu el precum cu un amic? Adica, poate sa o bage in zona "friend" sau sa se simta el in zona "friend"; oricum ar fi tot nu se va baga in seama cu ea.
Cand vrei sa te placa un baiat, nu esti misterioasa, nu te comporti cu el normal, astea sunt fite si mofturi (dar nu detaliez acum); cand vrei sa te placa un baiat, te dai pe langa el, ii spui glume, NICIODATA NU IL JIGNESTI prea mult, sau daca o faci trebuie sa stii daca nu se supara din astfel de chestii si ce fel de tachinare sa aplici, dar mai bine fara sa o jignesti. FII DESCHISA, cat mai deschisa; asta nu inseamna sa'i spui si ce'ai mancat aseara, dar expune'ti sentimentele gen: stii, ma gandesc uneori ce nasol e sa faci x lucru, dar sa fie in aria lui de interes. Si apoi baiatul daca te vede ca esti asa, trece si el la chestia cu sentimentele. Asa faci partenerul sa treaca peste timiditate, sau cu alte cuvinte il fortezi in mod indirect sa'si expuna sentimentele. Incearca daca nu ma crezi, si nu nu iti vreau fundita. Dai'o cui crezi mai bine, si incearca ceea ce ti'am zis. Va da rezultate.