| IooMar a întrebat:

Buna!
Imi place de un tip. Mereu ma uit la el si el se uita la mine, dar pe ascuns, nu am vorbit niciodata cu el si este mai mare cu un an decat mine, nu am cum sa vb cu el decat fata in fata, pentru ca eu nu am acces la calculator!
Azi cand am plecat de la scoala, era in spatele meu cu niste colegi si le-a zis colegiilor sai: ce parere aveti de fata din fata?
Ce credeti? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Lora1 a răspuns:

Pai parerea mea este ca....nu te lasa pacalita ce te place nu se stie daca iti zambeste nu e neaparat ca te place...dar merita sa risti Ce sa.r intampla daca iai vorbi? Nimic! Incearca! Poti lua legatura cu el prin alta fata care o cunosti si tu si el si asa puteti sa va cunosteti mai bine! Stii daca ma gandesc mai bine cred ca te simpatizeaza sau are o parere buna despre tine!

3 răspunsuri:
| Bianca298 a răspuns:

Dupa parerea mea te place. Cand te mai uiti la el zambeste-i dar incearca sa nu il privesti prea insistent. Daca iti zambeste si el inapi, eventual du-te si fa cunostinta cu el, iar apoi incepeti o discutie, ca sa va cunoasteti mai bine.
Apoi vezi cum evolueaza lucrurile. Fii spontana.
Succes! :*

| LuckyFf a răspuns:

Știi, dacă crezi ca te place. In viața trebuie să riști :d Dacă nu riști nu caștigi. Incearca sa vorbesti cu el mai mult și pe parcurs o sa va acomodați unul cu celalalt și cine stie poate că o se intample ceva frumos.hee hee Funda? happy

| allisi a răspuns:

Nu-ti fie rusine sa vorbesti cu el, pentru ca daca nu-i spui ce simti pentru el, nu vei stii niciodata daca nici el nu simte la fel.
Bafta happy.