Cand vine vorba de iubire etc etc,nu exista inferioritate,asta e doar un gand sau o scuza pentru unii.
Pai acum tu ai zis ca a fost cam rusinat, e posibil sa nu faca primul pas daca nu il ajuti putin.
Iar daca o faci tu, nu e nimic ridicol, doar nu o faci in vazul tuturor!
Mai ai putina rabdare si vezi cum decurg lucrurile, poate cine stie...
Eu cred ca te place. Ai putea odata sa discuti cu el dupa servici si sa-l intrebi, asa, `prieteneste` daca nu vrea sa mergeti sa stati la povesti la o cafea.
Hei, diferenta de cativa ani nu se pune ca o problema. Stii si tu cum sunt unii barbati, vor sa fie macar egali cu o fata daca nu chiar putin mai presus, dar sper sa nu fie cazul la el. Poate e asa rusinos pentru ca ar vrea sa faca primul pas si ii e frica exact cum ti-e si tie?
Si noi suntem rusinosi, ne e frica de unele riscuri si de consecinte, dar mai rau ti-ar parea daca n-ai fi incercat. Adica... Ce ati avea de pierdut? Cat timp zambeste si se comporta frumos cu tine e un tip bun.
Nici tu nu esti foarte mare, inca esti tanara, cineva mai tanar decat tine ar fi pe la 20-22, baietii la varsta aia nu prea sunt seriosi si stii si tu asta, el probabil fiind o exceptie (Sper ).
Go girl, you can make it!
Este foarte simplu.
1) este evident că te place.
2) nu toate persoanele/situațiile sunt la fel, deci încearcă să îi propui să ieșiți undeva și lasă totul sa vina de la sine.
Trebuie sa fi mai indrazneata mai cu tupeu daca iti place mult de el nu il lasa sa iti scape.Eu sunt baiat si sincer imi plac fetele indraznete, ma gandsc ca el o fi mai timid putin, deci fi tu prima cu tupeu si spune-i direct ce simti pt.el.Succes
smek3r întreabă: