anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi pleaca diriginta la o alta scoala si toti suntem foarte tristi si nu stim cum sa reactionam. Era foarte draguta cu noi cea mai tare profa din sc. Suntem acum in clasa a8a. Nu vi se pare ciudat ca ne-a parasit in ultimul an. Cum ar trebui sa reactionam? Am puteam oare sa ii oferim un cadou daca da ce anume? Fundaaaaaaa. poate mai intalnesc pe cineva caruia i s-a intamplat asa ceva

3 răspunsuri:
| PandaGirl98 a răspuns:

Multi copii au parte de astfel de dezamagiri. intr-adevar e foarte nasol sa-ti plece profesorul preferat fix in ultimul an, dar chiar si in altii...si eu aveam o profa de fizica foarte frumusica si draguta cu noi in a6a, dar a plecat pe motiv ca voia o pauza. Anul asta care a trecut am avut o babaciune iesita la pensie care era mai rea. Avea simtul umorului ce-i drept, dar oricum eram toti inghetati de frica sa nu ne scoata la tabla... daca vreti sa-i luati un cadou dirigintei voastre trebuie in primul rand sa gasiti o persoana de incredere care sa stranga banii. Ii puteti lua un tort si niste flori sau o bijuterie(un lantisor/ bratara de argint, un parfum poate. Este greu daca nu stiti exact ce gusturi are. Incercati sa va aduceti aminte de ceea ce purta si sa-i luati ceva similar. Asa nu veti da gres. Succes si imi pare rau ca v-a parasit!

| Dyutzza a răspuns:

Buna! Stiu cum te simti, si mie mi s-a intamplat ceva asemanator in clasa a 8-a, diriginta mea era gravida si nu a putut sa ne duca pana la sfarsit ci doar primul semestru din clasa a 8-a. A fost foarte greu pentru noi deoarece era foarte draguta cu noi si se implica foarte mult. In locul ei a venit un profesor care nici macar nu-si dadea silinta sau macar sa se implice pentru noi, mai ales ca eram la sf clase a 8-a. Eram aproape ca si singuri... Din pacate a trebuit sa ne conformam chiar daca ne-a fost greu, timpul a trecut. Noi personal, dupa ce a inascut, am mers la ea pe grupuri si i-am duse diverse cadouri, chiar era fericita sa ne vada. Ati putea sa-i faceti ca un fel de scrisoare in care sa-i spuneti ce a insemnat tot timpul petrecut cu ea pentru voi. Ar fi frumos, poate ar impresiona-o mai mult decat orice cadou deoarece vine din suflet. Acum voi decideti!

| 니코 a răspuns:

Eu as fi fericita daca ar pleca