anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi pleaca diriginta la o alta scoala si toti suntem foarte tristi si nu stim cum sa reactionam.R profa de mate. Aveam puncte etc era super si nu vrem sa o pierdem. Era foarte draguta cu noi cea mai tare profa din sc. Suntem acum in clasa a8a. Nu vi se pare ciudat ca ne-a parasit in ultimul an. Cum ar trebui sa reactionam? Am puteam oare sa ii oferim un cadou daca da ce anume? De ce credeti ca a facut asta? S-a muat la o scoala mai proasta dar e mai aproape de ea. Fundaaaaaaa. poate mai intalnesc pe cineva caruia i s-a intamplat asa ceva

Răspuns Câştigător
| Lariisucaaa a răspuns:

Pana acum nu mi s-a mai intamplat sa - mi plece diriginta \ invatatoare..Paii, probabil ii este mai usor la o alta scoala daca este mai aproape de ea.Voi trebuie sa o incurajati, sa fiti alaturi de ea si sa-i aratati ca tineti la ea si ca nu o veti uita. A plecat in ultimul an ..fiindca,stiind ca mai aveti un singur a.i-a fost mai usor ..pentru ca dupa o sa urmati la liceu si oricum pe dansa nu o veti mai avea oricum ca diriginta. Un cadou pentru ea : Eu zic sa-i faceti o scrisoare din partea clasei si un buchet de flori, estte mai simplu si ii va placea mai mult ca este facut de voi! Baftaa si capu sus! :*.

4 răspunsuri:
| qTe a răspuns:

In primul rand, arati ca o iubiti mult, si rugati-va la ea, si totusi directoarei, sa ii spuna sa nu va lase acum, la greu.

| tagg a răspuns:

Ce n-as da eu sa_mi plece diriga.Si nu ne lasa pana la liceu ...si sunt de abia a VI a; in fine, oricum puteti sa-i dati un cadou, ar fi foarte frumos din partea voastra, un semn de apreciere si pretuire.eu le_am dat la toate profesoarele parfumuri si creme de maini...ii poti oferi si un buchet de flori sau ceva; o ciocolata, o cafea!
Aaa, era sa uit; este posibil sa plece pentru ca este mai aproape de ea acea scoala si ii este mai usor. funda?

| ciochinarubianca23 a răspuns:

Spunetii cat de mult o iubiti macar pentru 1 ani sa mai stea spuneti incercati sa vorbiti cu ea

| Iuli02 a răspuns:

Poate pentru ea e mai bine asa, zic eu, poate si ei ii pare rau ca va parasesti dar nu are ce face. Ati putea, daca pe parcurs ati facut cv poze, sai faceti un album cu clasahappy sa aiba amintire de la voi. se va bucura