Mai fetita, nu crezi ca esti mult prea mica se te procupe barbatii acum, inainte de evaluarea nationala?
Spui ca esti clasa a VIII-a deci ai 13 -14 anisori si bati campii cu relatii care duc la casatorie?
Te plictisesti, asa-i?
Pune fetita mana pe carte ca ai de invatat enorm, nu de pierdut timpul cu inutilitatii!
"în 17 Decembrie 2024 | SophiaSsX a întrebat:
Hello, știe cineva cum se poate lua și atinge nota 10 curat la evaluarea națională? Sunt a 8 a și caut niște idei de învățare eficiente chiar dacă necesită mult efort pentru o notă de 10 la ambele materii, cineva idei?"
https://www.tpu.ro/......e-idei-de/
In opinia mea nici nu cred ca ar trebui sa va intereseze sau sa va preocupe ce am scris eu pe data de cat. Vreau sa am o relatie sănătoasă pe care sa stiu cum să o fac sa dureze mult timp. Am cerut niște sfaturi simple. Cred ca fiecare adolescent de la o anumita vârstă trebuie sa aibă un viitor pregătit și sa știe cum să se descurce din orice punct de vedere. Atât cat și educational cat și la nivel de relatie. Credeți ca nu sunteți în stare sa dați trei sfaturi simple puteți trece peste întrebare fără a adăuga comentarii care nu sunt necesare și care nici nu au valoare.
Daca ai 13 ani si vrei sa-ti gasesti jumatatea cauta unul de 6 ani si 6 luni si o sa va intelegeti de minune.
Dacă oamenii se iubesc cu adevărat, totul va veni de la sine. Să nu existe minciuni, să nu încerce unul să fie mai presus decât altul și tot timpul să existe înțelegere.
Când nu o să mai existe 1 șef! în relație! Când no să mai fie orgoliile bolnave! Din orice prostie! Ceartă! No să să mai facă nimeni cu nimeni pe Șeful! într-o relație! Când No să mai aibe nimeni gelozi bolnave! duse la extrem! din orice prostie! Și se ajunge la scandale, certuri și la alte sechele! Doamne Dumnezeule ferește!
Când într-o relație există 1 Șef! Relație aia no să fie niciodată o relație! Fiindcă o sa fie cineva care își dorește să-l controleze pe celălalt să facă precum vea el! La ordinele lui, la figurile bolnave! la apucăturile de prost obiceiuri! Ciumegi, cu prostile Lor soți! Copii! Familie!
Dece credeți că în ziua de astăzi mulți preferă prietenii cu benfici. Și nu vor o relație serioasă! Fiindcă? Nu vor să-și asume nimic serios! de la început! și mulți fug la ocazi! Sau benefici! Nu vor o relație cu Adevărat și reală cu Adevărat! De asta mulți
în tot deauna când celălalt o să vrea să facă pe Șeful într-o relație sau se consideră șef într-o relație, ști ce întâmplă? ajung să se despartă ori se înșeală între ei ca proști! Dece? Fiindcă nu vor o relație Adevărată cu Adevărat vor să facă pe șefi! Iar când alți o facă pe șefi cu ei nu vor accepta.
Când iubești cu Adevărat din toată inima și tot sufletul tău cu Adevărat! Nu există,șef, barosan, ciumeg, jmecheri, bombardieri, și alte sechele!
Doar omul care suferă de șefie și drame, face pe Șeful într-o relație!
Sunt conștient ca nu exista relația, căsnicia "perfectă" Da nimeni frate da nimeni să nu sufere de șefie într-o relație sau căsnicie că acolo faceți cea ami gravă gravă gravă prostie acolo distrugeți totul!
Pai, sa vedem.
13 ani and counting.
Comunicare la greu. sincera si deschisa din prima secunda.
Nu va culcati suparati. vorbiti, repet vorbiti, nu tipati, pana se ajunge la un compromis.
Sa nu va fie teama sa va trageti unul pe altul la raspundere, cand celalalt face ceva ce nu e in regula.
Cand se incing spiritele, luati cateva minute sa va calmati ca sa puteti discuta situatia cu calm. Nu ridicati tonul unul la celalalt, si o sa vedeti ca rezolvarea conflictului apare mult mai repede.
Mereu tineti minte, sunteti impreuna impotriva problemei, nu impotriva unul la celalalt.
Nu totul se poate rezolva peste noapte, dar nu inseamna ca e sfarsitul lumii( nu mai sunteti adolescenti unde totul este o tragedie.)
Mici semne de iubire in timpul zilei( mangaieri, pupici, imbratisari, clasicul te iubesc)
Curaj in a experimenta lucruri noi
Intelegerea limbajului de iubire a partenerului, dar si al tau.