Buna
Pai fata este majora/minora? daca ar fi majora n u ar fi o problema, deci ramane varianta minorei.
Nu poti face nimc, ca parinte nu as lasa fata sa vina fara mine.
O zi buna
Daca e majora inseamna ca nu aveti nicio problema, in caz ca e minor cel mai probabil niciun parinte intreg la minte si cu putin simt de raspundere nu ar face ce vrei tu.
Chiar majora fiind, eu ca parinte, n-as trimite-o in,, grija"unui necunoscut aflat (si) la sute de km...
Nu sunt necunoscut, de Craciun a venit cu parintii ei in Romania si am stat impreuna la o cabana cu parintii mei, si parintii nostri se cunosc din copilarie, nu o lasa ca ii mica zic ei, are 14 ani, dar daca vine sta la bunica ei si am eu grija de ea
Dupa cum scrii si tu esti un pusti. Iar, cum copiii fac azi copii o prietenie inceputa intro vacanta nu e suficienta pentru a-si trimite fata singura, la sute de km.Ne intrebam in ce mod vei putea avea,, grija de ea,, daca la iesirea de la o cofetarie este rapita de cativa derbedei. Mai gandeste-te.
Cam greu ce vrei tu!
Daca fata e minora NU ca vei reusi!
Parintii fetei te cunosc, au incredere in tine?
Da, am stat cu ea si cu parintii ei si cu parintii mei impreuna tot Craciunul la o cabana, deci practic nu au incredere doar in mine si plus ca parintii mei sunt preieteni din copilarie cu parintii ei!
Nu stiu ce sa zic, mai.
In cazul in care fata e minora, parintilor le trec prin cap tot felul de chesti...
Tu stai la parintii tai, sau singur?
Daca ai sta cu parintii, si parintii fetei stiu asta poate ar o sansa.
Pai eu stau cu parintii mei ca am 16 ani, fata are 14 si daca vine ea sta la bunica ei, ca acolo locuiesc cand vin iarna in concediu!
Nu cred ca mi-as lasa fata de 14 ani singura, sincer!
Totusi, vorbeste cu parintii tai, ca sa vorbeasca cu parintii fetei, promitand ca va avea grija de ea.Nu pentru o vara, poate pentru doua saptamani.
Lasa adultii sa, negocieze'' voi sunteti copii.
Iar daca sta bunicii, nu va care ar fi problema.
O tine naiba o vara intreaga, ca mai am si alte fete )))
Parintii ei probabil nici nu au habar de tine.Ca sa le faci o asemenea cerere ai putea fi considerat, cel putin, imatur in gandire.
Au venit de Craciun toata familia lor, am fost impreuna 5 zile intr-o statiune montana cu parintii ei si cu ea, daca vine aici poate locui la bunica ei! Deci practic ma cunosc parintii ei, parintii ei sunt prieteni din copilarie cu parintii mei, nu vor sa o lase ca ii prea mica cica!
nbghgkj întreabă: