Aveti prieteni comuni. L-ai avut si pe Facebook ca prieten, nu?
Nu este o regulă general valabilă că iti spionează pagina.
Asta vrei tu in sinea ta.
Apare la sugestii si fara sa te spioneze ce spui daca aveti persoane comune in liste asa baga FB sugestii, asa ajungi frate cu chinezu cu mongolezu, prin contactele ce le ai in lista.
Gata ai bagat-o, stiai tu ce stiai, ca el se uita la tine pe Facebook, asa si daca se uita ce?
Si eu ma pot uita la pagina ta, dar iti garantez ca no sa apar eu ca sugestie la tine mai niciodata, pentru ca nu am nici o legatura cu tine.
Voi daca ati fost, v-ati avut in liste, daca aveti si comuni in liste, se bag sugestii la balamuc de catre Fb.
Insa se pare ca si tu cam esti interesata de fostul, odata ce intrebi, arata ca esti curioasa, te gandesti oara asta so mai gindi la mine, oare se mai uita pe pagina mea e clar ca exista interes si din partea ta.
Deci pentru ca l-ai avut si tea avut in lista si nu v-ati blocat, doar sters, pentru ca aveti cunoscuti comuni, asa vin sugestiile.
Rautate, adica? Eu nu vad sa fi fost rau, am spus cum sta treaba.
Din ce am observat, tu ai cam fi aia rea, odata ce intrebi chestiile astea.
Daca nu erai asa de curioasa sau erai buna, nu bagaqi in seama, sau il blocai daca te derajeaza si aia era tot,
Dar nu, stai frate, stai sa-l fac chestia asta publi ca sa vada poporul, altfel nu merge asa, adica sa arati tu ca i-ai dat liber, sa arati tu ca ala umbla dupa tine, te doare mintea sta mata in coada de soarece
Dar tot tu vii sa spui ca eu is rau, e bun si asa rau, oricum pe mine nu ma deranjeaza ce spui, ma doare la basca
Ca mine nu cred ca-s multi, insa ca tine, colcaie internentu asta, e plin la maxim, astia ca tine care va spalati rufele public, ori care umblati dupa atentie.
Da. Iti vizualizeaza pagina frecvent.
Ii dai Remove la sugestie si o sa dispara. Refuza sa te conectezi cu el. Ii poti da block si n-o sa te mai bantuie.
Bănuiam. Simțeam….
Intr-un fel este normal, este de asteptat.
Dar nu va ajuta sa uitati unul de altul daca va tot holbati la paginile celuilalt.
Da-i block pe toate retelele si evita sa discuti despre el. Daca te mai deranjeza, ii spui sa nu te mai caute. Fa unpic de curatenie in jurul tau.
Doar asa poti merge mai departe.
Banuiai, simteai
Tu esti, Sherlock?
Fostul tau in timp ce vorbim e in 2 femei in acelasi timp. Let that sink in.
Nu iti spioneaza profilul, stai linistita.
E in capul listei ca tu ii spionezi pagina toata ziua.
Algoritmul Facebook vrea sa te faca sa stai cat mai mult pe platforma. Stiind ca de fiecare data cand il vezi vei da click sa vezi daca a mai postat ceva, ți-l recomanda.
Algoritmul nu vede ca el te urmareste si ti-l da acolo primul. Ca actiunile lui nu dicteaza actiunile tale.
Mai usor cu fanteziile, ca iti fac rau.
Pe Facebook, algoritmul de sugestii de prieteni sau de afișare a profilurilor în partea de sus a listei de sugestii este bazat pe mai mulți factori, cum ar fi:
Interacțiuni recente
Activitatea reciprocă
Prietenii comuni (Posibil acesta sa fie motivul)