Probabil ca mai tine la tine, insa nu vrea neaparat o relatie cu tine. Nu cred ca vrea sa te faca geloasa. Tu ai spus ca ati comunicat extrem de bine cat ati fost impreuna. Cel mai probabil te apreciaza ca prietena. Eu daca m-as desparti de prietenul meu la un moment dat (sper ca nu totusi ) si ar fi o despartire de comun acord, cu siguranta mi-as dori sa ramanem prieteni, chiar daca imprejurarile nu ne-ar lasa si chiar daca sa zicem ca iubirea nu mai exista, insa tot mi-ar placea compania lui, prin simplul fapt ca ii apreciez personalitatea si consider ca este un om foarte inteligent. Cred ca este la fel si in cazul vostru. Este normal ca inca mai tine la tine, aveti o istorie si daca te considera o fata de nota zece va dori sa pastreze legatura cu tine, fara sa isi doreasca ceva mai mult, ci doar pentru ca te apreciaza ca persoana.
Cat despre faptul ca ti-a spus sa ai rabdare, nu cred ca a fost un mesaj secret inclus, ci cred ca pur si simplu a insemnat exact ce ti-a spus. In ochii lui esti o femeie speciala si va dura o perioada pana gasesti pe cineva care sa te merite, asa ca trebuie sa ai rabdare. Nu cred ca facea nicio referire la el insusi.
Plus de asta, este posibil sa pastreze contactul cu tine pentru ca ii este greu sa stabileasca contacte acolo. Si nu neaparat contacte superficiale, insa pur si simplu relatii mai adanci. Din proprie experienta iti spun ca atunci cand pleci intr-o tara straina, in primii ani te poti simti extrem de singur. Chiar daca ai prieteni, chiar daca ai cu cine sa iesi la o cafea si ai cu cine sa faci glume la munca pur si simplu nu ai nicio relatie care sa aiba o istorie. Totul incepe de la 0. Iar plus de asta, nu stiu ce tip de persoana este el, insa eu cunosc multe persoane care nici nu pot sa se deschida sau sa se imprieteneasca cu alte persoane care nu apartin aceleasi nationalitati, asa ca pentru unii este extrem de greu sa se adapteze unei societati noi, chiar daca par adaptati. Prin urmare, multi sunt inclinati sa pastreze legaturi foarte stranse cu cei pe care i-au lasat in urma.