Vorbeste deschis cu el si intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine. E usor, trebuie doar curaj. fundita?
Discuta cu el si intreaba-l de ce crede ca ai fite? Incearca sa ii demonstrezi ca nu esti cum crede el, si sa te apropii mai mult de el.
Demonstreaza-i ca nu ai fite, vorbeste frumos cu el..si spune-i sa iti zica el ce sa faci sa nu ai fite..pentru ca le ai fara sa vrei!
Pff si eu sunt in aceeasi situatie numai ca noi nu am mai ramas prieteni si e foarte greu
Poh de cand m-am certat cu el ii trimit sms-uri si nu imi raspunde.:-(
Pei ii spui ca il iubesti mult si ii promiti ca iti scoti fitele din cap... II rogi frumos daca iti mai acorda o sansa si ii promiti ca ii ultima :*
Roaga-l frumos din tot sufletul tau daca iti mai de-a o sansa si o sa fie ultima
Incearca sa vorbesti cu el si spune-i ca iti pare rau, ca o sa faci ca totul sa fie bine. Daca te iubeste cu adevarat se va impaca cu tine si te va accepta asa cum esti.
Poi dar iai spus de multe ori ca imi pare rau si ca vreau sa ne impacam pentru ca il iubesc... Dar nu vrea sa inteleaga ca chiar il iubesc
Spune-i ca o sa incerci sa te schimbi. Iar daca va impacati, incearca sa nu mai faci aceleasi greseli pe care le-ai facut si acum
Buun... daca el spune ca ai prea multe fite, atunci el are mai putine sau cum? Nu! Nu mai incerca sa te impaci cu el... las-o moale cateva zile si vei vedea ca asta o sa-l oftice si va veni el la tine! Doar pentru ca te respecti nu inseamna ca ai fite
Hei... E o situatie dificila pentru. tine dar, incearca si sfatul meu pe care ti l-am mai sus... poate o sa te ajute! Nu te mai milogi atata de el
Da, si intr-adevar poate si el te iubeste, dar fi mai indiferenta, chiar daca o sa-ti fie greu 1 zi, 2, dar si lui o sa i se faca dor de tine si va veni el la tine
Daca te iubea si el pe tine la fel de mult cum il iubesti tu pe el nu ar fi contat cum esti sau cum te comporti..eu cred ca daca iubesti cu adevarat nu conteaza cum esti... vorbeste cu el serios despre itreaga relatie si daca tu crezi ca merita schimbate.mult succes