Poti lucra si invata. Ar fi fost aiurea sa stai un an acasa doar ca sa inveti o materie de bac, care iti va lua 3-4 ore pe zi vreme ed doar 6 luni maxim. partintii tai s-au gandit la binele tau, e foarte bine ca muncesti, ca te poti intretine singur si, cu siguranta, vazand ce grea e munca vei incepe sa apreciezi mult mai mult munca lor si importanta bacului si il vei lua fara probleme. Un mic efort si vei lua fara probleme bacul, iar drumul tau in viata va fi de 100 de ori mai usor datorita acestui sfat valoros oferit de parintii tai.Eu am muncit din clasa a a zecea, am luat bacul din prima cu peste 9, am intrat din prima la facultate, am avut toata facultatea bursa de merit si am muncit, de la 16 ani, in fiecare zi fara probleme. 8-10 ore de munac pe zi nu te impiedica sa ai performante scolare, trebuie doar sa vrei si sa dai ce ai mai bun. Si mereu am apreciat sansa de a munci de tanara, de a avea banii mei si a-i oferi pentru masa, casa, haine si de a ma simti un adult responsabil.