| Persuledu a întrebat:

in 2013 am dat BACU-ul si am reuit sa trec la doua materi cu note destul de bune iar la una am picat eu vreo-am sa mai stau acas un an sa nv la materia acea si sa iau bacu-ul din pcate printi meu nu erau de ace-as prere si m-au treims sa lucrez ca o sluga in fabrica pe motiv ca ori cum nu as fi invat si acuma dupa doi ani i-am zis ca nu ii ok ce au facut cu mine si am incepu sa ma cert cu ei ce prere avei?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti lucra si invata. Ar fi fost aiurea sa stai un an acasa doar ca sa inveti o materie de bac, care iti va lua 3-4 ore pe zi vreme ed doar 6 luni maxim. partintii tai s-au gandit la binele tau, e foarte bine ca muncesti, ca te poti intretine singur si, cu siguranta, vazand ce grea e munca vei incepe sa apreciezi mult mai mult munca lor si importanta bacului si il vei lua fara probleme. Un mic efort si vei lua fara probleme bacul, iar drumul tau in viata va fi de 100 de ori mai usor datorita acestui sfat valoros oferit de parintii tai.Eu am muncit din clasa a a zecea, am luat bacul din prima cu peste 9, am intrat din prima la facultate, am avut toata facultatea bursa de merit si am muncit, de la 16 ani, in fiecare zi fara probleme. 8-10 ore de munac pe zi nu te impiedica sa ai performante scolare, trebuie doar sa vrei si sa dai ce ai mai bun. Si mereu am apreciat sansa de a munci de tanara, de a avea banii mei si a-i oferi pentru masa, casa, haine si de a ma simti un adult responsabil.

| Persuledu explică (pentru Brigaela):

Ai dreptate în acești 2 ani de lucru am ajuns si in Germania pentru calificare si încep tot asa sa avansez in fabrica si da ca o sa reușesc sa iau bacul sper sa ajung mai sus si mersi de sfat.

1 răspuns: