anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in 9 zile este ziua prietenului meu, vrea sa mergem undeva la strand sa stam vreo 2-3 zile! Eu credeam ca vrea sa mergem singuri, dar aseara mi-a zis ca a vorbit cu inca un cuplu si vin si ei... Eu nu prea vreau sa fim cu ei, totusi e ziua lui si pana acum peste tot unde am fost aproape erau si ei prin preajma! Ce sa fac? Sa ii zic ca nu vreau sa merg cu ei? Nu vreau sa il supar mai ales de ziua lui! Ai mei vreau sa ne trimita la mare anul acesta si el a zis ca e frumos sa mergi cu mai multi prieteni! Eu zic ca asa e, dar ca cuplu putina distractie in 2 cred ca trebuie straight face Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna♥
Pai de ce sa nu vrei sa mergi cu inca un cuplu? Unde-s mai multi distractia creste, o sa fie mai distractiv pentru toti din toate punctele de vedere! In timp ce baietii sunt la o bere tu si cu iubita celuilalt baiat puteti juca un volei pe plaja! Cand vrei te poti retrage singura cu iubitul tau, pentru momente de intimitate etc.

Dar daca tu chiar nu vrei sa vina si ei, incearca sa vorbesti cu iubitul tau si discutati in legatura cu asta! Daca pe el l-ar face fericit sa mearga si ceilalti doi cu voi la mare de ziua iubitului tau, accepta macar de dragul lui si s-ar putea sa te distrezi mai mult decat te-ai fi asteptat! Asa ca multa bafta si distractie placuta ♥

8 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Unde-s multi, puterea creste, la fel si distractia!

Asta nu inseamna ca nu va puteti retrage undeva singuri.E bine sa mergeti mai multi decat doar voi doi, din mai multe puncte de vedere, printre care si siguranta proprie.

Repet, daca sunteti un cuplu destept si modern veti gasi o metoda de a fii si singuri.

| EnderGirl a răspuns:

Spune-i ca ar fi mai bine daca ai fii doar tu si el. Oricum daca te iubeste nu o sa se supere.Asa cred.

| AssaSinNKidD a răspuns:

Heii... Nu trebuie sa fii suparata.Intelege-l, e ziua lui..Macar de din asta asta fa cum vrea el, iar data viitoare spune-i. Stai linistita cum voi sunteti un cuplu si ceilalti tot un cuplu, si voi si ei veti cauta un loc sa ramenti putin singurei.

Si crede-ma ca e mai distractiv in mai multi.Eu sper ca te-am ajutat. Fundita? :*

| 16Gabriela a răspuns:

O sa fie bine, daca te duci nu ai de pierdut nimicwinking

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Are dreptate el, este mai bine sa mergeti mai multi si sa va distrati. O sa-ti iasa pe nas distractia doar in doi mai incolo (ca de ea o sa ai parte toata viata)

| Seby90 a răspuns:

So fcking needy and clingy.

| Pacala a răspuns:

Eu zic sa fii sincera cu el si sa ii spui ceva de genul "stiu ca e ziua ta, dar mi-as fi dorit sa fim doar noi doi". Daca zice ca vrea sa vina si celalalt cuplu, n-ai de ales, e ziua lui, pana la urma. Nu prea inteleg de ce vin si ei peste tot pe unde mergeti voi. As crede ca prietenul tau nu prea te iubeste asa de mult, cuplul acela fiind alaturi de voi doar ca sa aiba el o alta ocupatie...

| mont a răspuns:

Ai tai te lasa si inca si vor sa te trimita la mare cu el si nu te bucuri? :O