| madalina13021997 a întrebat:

In aprilie este ziua prietenei mele, implineste 18 ani.
Inca nu m-am hotarat ce cadou sa ii iau, insa este cea mai buna prietena a mea si as dori sa ii iau ceva folositor sa aiba ca amintire de la mine.
Vreau niste pareri si niste sfaturi.

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Daca este o persoana cocheta si merge la evenimente, cumpara-i un clush.

| Nicolelenaa a răspuns:

Uite câteva idei, poți să folosești una, sau mai multe :*
Creează un album cu toate pozele pe care le-ați făcut de când vă cunoașteți (cele pe care încă le mai ai)
Personalizează 2 rochii/tricouri identice cu un mesaj drăguț, o replică folosită des de voi două.
Cumpără-i o rochie deosebită, ceva ieșit din comun care ști că se potrivește cu stilul ei.
Un lănțișor personalizat cu un mesaj de la tine pentru ea.
Ceva ce ții minte că i-a plăcut ei foarte mult dar nu a avut posibilitatea de a-l cumpăra la momentul respectiv.
O geantă de la o firmă care ști că îi place foarte mult ei.
Și lista continuă. e prietena ta, tu o cunoști mai bine decât noi și cu siguranță vei găsi cadoul perfect! Succes happy

| thalyslly a răspuns:

Eu zic sa ii faci ceva personalizat o cana, un tricou cu o poza cu voi ca sa isi aduca aminte si sa o pastreze mult timp
funda?

| deea1155 a răspuns:

Suntem in Octombrie, pana in Aprilie vei gasi cu siguranta ceva, eu zic sa nu te grabesti. Si app cadourile speciale le gasesti unde te astepti mai putinhee hee

| BelieberForJustinBieber a răspuns:

Pai eu zic sai dai niste bijuterii bratari, cercei, inele etc. sper ca ti-am fost de ajutor!

| Anoonymuss a răspuns:

Eu as zice sa-i faci ceva tu. Un colier sau o bratara facuta de tine.

| ionelads a răspuns:

Poate un iinele sau stii sunt ursuleti din plus mari, poate de aceia happy Funda? big grin