| Ag007 a întrebat:

In curand e ziua prietenului meu si o sa petrecem undeva cu pretenii lui. Nu stiu daca sa ii iau cadou. Adica nu stiu ce fac ceilalti, dar oricum eu sunt prietena lui, ar trebui sa-i iau? Daca da cam ce? Habar nu am sad (pana in 50-60 lei ). Are 20 de ani si nu prea stiu ce-i place. Stiu doar ca nu-i plac ceasurile.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi frumos sa ii ei ceva cadou, doar e prietenul tau nu?
poti sa ii ei un tricou, un parfum, si chiar ceva simbolic care sa ii aduca mereu aminte de tine!

| Ag007 explică (pentru anonim_4396):

M-am gandit sa ii iau un parfum..ma gandesc ca e bine.Dar intrebarea e ce parfum?hee hee

10 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Normal ca trebuie sa ii cadou, chiar daca nu si-ar tine ziua! Prietenii sunt una, iubita/ul e alta...

| Alexandru0007 a răspuns:

O bratara ar fi buna

| Peaches a răspuns:

E bine sa ii iei cadou. E prietenul tau si el stie ca banii sunt o problema, dar, cu atat mai mult va aprecia cadoul tau. Ii poti lua piatra norocoasa a zodiei lui, o rama foto, un cd cu muzica lui preferata, bratari pereche (una tie - una lui). Daca el va simti dragostea ta, atunci va fi multumit. Daca nu, ii poti lua si o masina, ca tot degeaba e.

Răspuns utilizator avertizat
| Chinezw a răspuns:

Cumparai cv simbolic atunci
o cana plina cu poze cu voi, o cana cu un msg, o rama mare cu poze cu voi.

rama cu poze multiplewinking

| AdrI4NNN a răspuns (pentru Chinezw):

Serios la 20 de ani crezi ca lui ii arde de canii cu mesaje? laughing

| Chinezw a răspuns (pentru AdrI4NNN):

Intentia conteaza. la 60 lei mai mult ce sa ii iei.
un tricou. dar nu cred ca iti ajunge.ca acum se poarha hainele de mall.
eu am dat o parere pentru cv semnificativ. ca de la 20 pana la 60 ani ai tot timpul sa ii cumperi cv

| Lala_Deea_1967 a răspuns:

Cred ca trebuie sa ii iei cadou, totusi este prietenul tau sa simta ca il iubesti!

| AdrI4NNN a răspuns:

Un parfum ar fi frumos, sau un lant nu prea scump ar fi OK :*.