In primul rand nu acuza pe nimeni, in al doilea rand gandeste-te ca ei vor ramane parintii tai indiferent ce se va intampla, in al treilea rand nu te astepta sa fie usor.
Dupa cum este vorba: "hope the best and expect the worst" - traieste-ti viata bine si fi pregatita intotdeauna pentru rau.
Pai...incearca sa petreci cat mai mult timp cu ei si sa te bucuri...asa vei avea amintiri frumoase.
Poti sa iti iei o vacanta, sa pleci pe undeva cu prietenii ca sa nu te mai gandesti la asta
Pai in primul rand gandeste-te ca o sa fie mult mai bine ca inainte fara cearta, discutii. Indiferent la cine o sa locuiesti nimeni nu o sa-ti interzica sa-ti vezi mama sau tatal. Poti sa-i vizitezi in fiecare zi.
Divortul este intre ei, pentru tine sunt tot mama si tata! Respecta-i, respecta-le dorintele, asculta-le sfaturile si comunica cat poti cu ei!
Pai si parinti mei se cearta si poate reusesti sa ii impaci spunandule ca vrei sa petrecei cu ei cele mai frumoase lucruri si ca nu poti sa te decizi cu cine sa ramai sper ca te-am ajutat Funda? Si imi pare rau pentru tine daca nu reusesti.
In primul rand, imi pare rau. Pai ai putea sa petreci mai mult timp in familie(Daca inca mai stau in aceiasi casa)sau sa petreci cate putin cu amandoi parintii.
Sper ca te-am ajutat.