anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna in curand vin sarbatorile de iarna v-ati gandit ce cadouri ve-ti cumpara si cui?

Răspuns Câştigător
| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Io m-am gandit asa in mare... unchiului meu (18 ani) o sa-i iau un parfum love struck, mamei mele o sa-i iau o bluzita, tatei n-am idee sad, prietenei mele o sa-i cumpar o bratara de argint, verisoarei mele de 9 ani o sa-i iau un ursulet de plus si varului meu de 11 ani o sa-i iau o bluza cu Ben 10 (ca ii place foarte multhee hee )... e bine ca anul acesta mi-am pastrat banii sa nu mai patesc ca anul trecut. Oricum la mine nu este criza cand este vorba de persoanele pe care le iubesc love struck

24 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Da daca la alegeri cistiga OBAMA si vine cu ceva miliarde si ni le ofera cadou noua romanilor ok cumpoaram la toti cite ceva. dar cred ca nu vom avea nici piine pe ce sa ne cum, param pentru noi .de cadouri nu se mai pune pb. dra te intreb citi ani ai .sau ce serviciu .sau ce salariu ai?// iti permiti cadouri. ok fff bine sa mi oferi si mie unu prefer cosmetice, parfum.etc.sunt pretentioasa? eu nu cred .pa

auran
| auran a răspuns:

Este ceva c-am devreme - voi vedea in functie de buget; de criza...

| Cryssy a răspuns:

Buna. Nu m-am gandit foarte mult. O sa cumpar unor prietene si iubitului meu... Nu stiu sigur... Pupici. kisskiss

| Orannginna a răspuns:

M'am ganditwinking
Stiu ca e cam devreme dar am nevoie sa acumulez cat mai multe idei, nu strica niciuna in plus, asa voi avea mai multe optiuni. happy

| AvalohAlyn a răspuns:

E totusi devreme. Voi face cadouri doar familiei mele, inclusiv bunicilor, sunt cei care conteaza cel mai mult in viata mea, le voi da cadouri drept recunostinta, prietenilor, amicilor, cunostintelor nu le voi darui nimic.

| ady2607 a răspuns:

M-am gandit bine si am sa-ti iau o carte de gramatica sa stii si tu ca "veti" e forma corecta...

| Gabystelistu95 a răspuns:

O sa ma gandesc cand vom fi in luna Decembrie.

| vio a răspuns:

Daaaaaa... mieeeeeeeeeeeeehee hee

| Raul a răspuns:

Avand in vedere ca e crizaaa... mi-as lua mie un strop de curaj ca-s timid...si i-as darui dragostea mea unei fete dar cum spuneam sunt timidhappy

| YLLL a răspuns:

Pai eu si colegii mei ne dadeamunu la altu in fiecare an cadouri.
Scriam pe biletele numele noastre se amestecau, luam un bileteel si colegului-colegei respective i luam un mic cadou`.happy
E frumos. Craciunullove struck

| devine a răspuns:

Anul asta cred ca o sa ma 'enervez' si o sa fac cadouri pe masura celor primite anul trecut...adica sa nu ma mai agit asa mult laughing ca nici altii nu se agita

| nicko a răspuns:

Pay azi a nins love struck...si chiar sunt ff fericita ca vin sarbatorile... o sa cumpar pe moment... kdourile nu inseamna totul de sarbatori...happy... e important ca "SPIRITUL CRACIUNULUI SA FIE IN INIMILE TUTUROR"winkingwinking

| ela_8957 a răspuns:

Eu de abia astept sa imi fie facute cadouri... Ce super ca mi-ati amintit...Trebuie sa ma gandesc deja sa ii spun lui tati sau lui mami:"Mi-as dori enorm asa ceva..."...Sugestii?laughing

Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, chiar acum 1 ora ma gandeam, acum nu prea mai am cui sa iau cadouri decat iubitului si fratelui meu, cumnata bineinteles, o sa ma gandesc atunci, mai sunt ceva zile pana atunci, oricum ceva frumos sper sa si ninga in Bucuresti, craciun sau an nou fara zapada nu prea merge.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu m-am gandit, de fapt, inca nici nu stiu pentru cine sa cumpar cadouri, am mici neclaritati cu privire la asta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In fiecare an de ziua mea si de craciun imi cumpar cate un cadou singur laughing Ii cumpar Melissei(nepotzica mea) dar nu stiu inca ce`si dorestehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce, nu este devreme .tocmai pentru ca este o perioada de criza am pus intrebarea mai devreme. sa aveti timp de gandire si adunat cadouri,, stii? conteaza cele sufletesti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma gandesc de la cine primesc cadouri...nu sa daruiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cumpar nimic. E crizaaa... dar mi-ar place sa primesc o masina!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc Ady, am scris in graba, dar multumesc ca mi-ai atras atentia! Dar nu am nevoie de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nekane, pai cum poti sa ai dubii, ia-mi mie un cadou frumoshee hee
Maktub, ce scumpa esti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt trista in perioada sarbatorilor, nu am indeajuns prietenii buni, doar una care o tin in suflet este mama mea, am 6 ani de cand nu a venit acasa de sarbatori nu are posibilitatea sa ajunga, este plecat in straintatecrying, am viitorul sot in care voi face nunta la anul 21 aug felicitari mielaughingsi cadou habar n-am nu vrea nimic tot timpul imi spune dar daca vrea ceva o masina care a vazut-o el dar isi va pune pofta la usa, oricum ne vom face reciproc cadou ne cumparam verighetele si el are o promisiune care trebuie s-o indeplineasca, am ceea mai buna prietena si poate viitoare nasa inca nu stiu rasp. lor nu m am gandit ce anume sa le cumpar, anul acesta au facut 1 an de casnicie si le am cumparat un gratar electric a vazut la mine si tare voia si ea, am 5 nepoti mai apropiati mie, si in fiecare an le cumpar cate ceva dar si in timpul anului.nepotului de la fratele are 10 ani aproape si i-am cumpat o enciclopedie de la disney ca face colectie datorita mielaughing si sunt destul de scumpe dar sunt foarte frumoase, cumnatelei mele ii vine mosul mai devreme. se numeste nicoleta si este ziua ei de nume si m am gandit sa-i cumpar un set de bijuteri din argint chiar daca nu ma inteleg eu bine cu ea trebuie sa uitam.vine craciunul. pupicei la toata lumea.

| Stixie a răspuns:

Pai sarbatorile de iarna, in special Craciunul, nu consta numai in cadourihappy
O masa cu toata familia, pentru ca odata pe an e Craciunul, si cadouri in limita posibilitatilorhappy
Ii multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, fericiti, si traim viata cat se poate mai bine.
Te pup:*--

| roberta_9456 a răspuns:

Da eu stiu ca am sa le fac alor mei un cadou de sarbatori ffffff foarte frumos...pe viata. o fetyta.chiar de sarbatori.si astazi vb cu ei de acest cadou si sunt multumiti si fericiti la culme, mai ales sotul si copilul. sper sa fim acasa de craciun se implineste pe 20 dec.