| Noname_6326 a întrebat:

In fine nu stiam la ce categorie sa pun intrebareabig grin.Va rog ajutati-ma si pe mine, dati-mi id-urile voastre de mess cu cine pot vb si ma poate sfatui.Imi place de un baiat de foarte mult timp, ma gandesc tot timpul doar la el, nici la scoala nu-mi mai sta gandul, nu mai fac absolut nimic, si in orice moment orice as face tot el imi vine in gand.Plang intruna si sufar din cauza asta, iar acum imi face foarte mult rau gandul ca sunt clasa a 8 a si il voi mai vedea decat 2 saptamani, apoi vom merge la licee diferite si nu o sa-l mai vad absolut deloc. El nu vorbeste cu mine nici macar pe mess. Stie ca eu il plac si m-a facut pana acum sa visez ca si lui ii poate place de mine dar acum mi-am dat seama ca si-a batut joc si nu-l intereseaza deloc, iar acum se poarta cu foarte mare indiferenta.Ma gandesc ca pana acum ceva timp vb foarte frumos eu eram foarte fericita, iar acum totul s-a schimbat.Parca ar fi fost un vis. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ana213 a răspuns:

Pai baietii gasesti pe orice strada.
Uita-l. Din moment ce te a tratat cu indiferenta si si-a batut joc de tine inseamna ca nu te merita, asta e adevarul.

Nu uita sentimentu care il simti pentru el in viitor il poti simti si pentru un baiat care la randul lui va simti la fel.

Relatia voastra nu exista decat in imaginatia ta, uita-l si deschide ochii, o gramada de baietii sunt gata sa te cunoasca.
succes.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu poti decat sa realizezi ca nu te-a iubit si e mai bine asa. Era mai trist daca te implicai intr-o relatie cu el si apoi te insela si iti dadeai seama ca nu tine la tine. Esti una din putinele fete suficient de norocoase. Nu iti fa probleme. O sa vezi ca baieti draguti gasesti la tot pasul. Sunt si baieti care sunt atragatori dar totusi au bun simt si sunt manierati. Nu ai pierdut nimic. Incearca sa realizezi ca nu ai fi vrut de fapt un baiat ca el. Incearca sa vezi ca de fapt baieti ca el gasesti oriunde. Daca vrei sa vorbim mai multe poti sa imi dai pe mess id-ul tau.

| atianin a răspuns:

Ignora-l de tot ca sa se invete minte ca nu asa trebuie sa se comporte cu o fata si data viitoare cand iti mai mai face o faza de asta dai una sa se invete in minte

| Bella_3622 a răspuns:

Uite id meu :alecssiamaria

si mi-ar place sa vb cu tine...

baiatu e un prost, nu stie ce pierde, mai tarziu va vedea ce a pierdut, deocamdata nu poti decat sa te gandesti sa ii uiti, singura solutie. Stiu e greu, si mie mi-s-a intamplat. Incearca sa iti ocupi mintea cu alceva. Evita sa te vezi cu el. Si oricum dupa ce se va termina scoala nu il vei mai vedea, si posibil il vei uita. Vorbeste cu prietenele tale sa mai iesiti prin oras, sa stai mai mult cu ele, prieteni iti vindeca rani. Sper sa te ajute cu ceva.
Si dupa parerea mea el nu merita lacrimile tale.

| Noname_6326 explică:

baietii care sunt problema noastra, a fetelor, tot ei ne inteleg cel mai binelaughing

| doctoru_5476 a răspuns:

Indiferenta doare si te va cauta iel daca te iubeste daca nu uital nu merita dragostea ta

| ioana_5244 a răspuns:

Incearca sa-l abordezi.sa gasesti un subiect de discutie care sa ii placa si lui.alatura-te cerucului de prieteni.frecventeaza locuri unde merge si el.asa o sa te vada mai des si o sa prinda drag

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu fi timida si salutal in fiecare dimineata la scoala.