| Adrian08Daniel1989 a întrebat:

in mod general ma adresez numai fetelor care isi doresc o relatie stabila si serioasa.
Mai exista fete care sa iubeasca cu adevarat si sa fie sincere?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Normal ca exista daca ajungem si noi sa iubim, ne simtit apreciate, respectate si in largul nostru alaturi de un baiat.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In mod normal trebuie sa fie dar nu oricine are parte de ele, sant persoane care tot incearca si da de nesimtite, depravate iar aia nesimtiti au parte de fete cuminti

| RAY a răspuns:

Da baieti seriosi exista? da fete seriosi exista? ambele includ o generalizare nu o definitie de individ, si cum am vazut ca tot cei generalizat e o mare prostie, cred ca tine de mediu /portabaj genetic cum spunea freud
hai sasi povestec de mine din alta viata in care eram fata
la 16 ani am fost cu un baiat ala vrea sex la 17 ani am facut sex dar m-a lasat dupa sex am trecut greu prin dezamagire la 18 ani am terminat liceul tot atunci am crezut ca dau peste alt baiat dar nu ne potriveam tinea la mine dar nu ma atragea l-am lasat pentru altcineva ddin pacate am aflat ca am facut o greseala mare,acuma sunt intro relatie noua nu stiu ce sa mai cred,traiesc cu senzatia ca ma dezamagi,in concluzie suntem finte emotionale facem decizi proaste si unele bune, daca te astepti la o persoana fata defecte visezi,si eu cautam dar nu vedeam defectele mele,cum pot cauta perfectiunea find imperfect,sincer daca as fi fata as fi lesbi la cum sunt baieti in ziua de azi, prosti, mincinosi, imaturi nu toti majoritatea doar pe interes, vezi sunt baiat si totusi sunt dezamagit de asa zisi prieteni ce sa mai spun de fete

| Leo1993 a răspuns (pentru RAY):

Eu de exemplu daca vreau sex ma duc si platesc, nu asta e problema dar cand vreau o relatie serioasa nu reusesc sa dau de fetele alea care tot zic mai ales aici pe TPU ca "sfuletul conteaza"

| RAY a răspuns (pentru Leo1993):

Leo daca mai citit ma bucur, eu am mai scris aici despre cum sa ne alegem partenerii si ce cauta o fata prin dovezii nu aiureli
o mare problema e fizicul man, uitate la un mercedes de 200 de mii de euro acuma imagineazati ca acea masina e o fata tu ai doar 5000 de eurocrezi ca ai vreo sansa? eu te inteleg ca vrei una fumoasa sta in gena noastra sa vrem asa ceva,dar fizicul conteaza pentru ambele sexe, cauta o fata asa ca tine,eu unu as prefera o fata urata cu care sa vb decat una siliconata doar buna la pat stiu ca majoritatea asta vrem una pentru sex atat,sunt si cazuri in care fata e mai frumoasa ca iubitul, uite noi masculi nu suntem fumosi dar ne marcam prin alte calitati, banii, comportament,, haine etc patratele etc conteaza si inaltimea foarte mult la fete, dar am vazut si cupluri de acelasi inaltime, fetele pe TPU spun ca aprecieaza catacterul dar fizicul completeaza asta

| RainmakerX a răspuns:

Exista destul de multe dar din nefericire acestea sa indragostesc de baieti rai care nu simt nimic pentru ele si se joaca cu sentimentele lor.
Nu inceta sa cauti! Inca mai exista astfel de fete, chiar daca majoritatea au iubiti.

| Lawliet14 a răspuns:

Desi s-au mai egalizat treburile, baietii sunt inca tot mai rai.

| RAY a răspuns (pentru Lawliet14):

Sunt tot mai rai, parca va plac baieti rai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da, există.

| Leo1993 a răspuns:

Exista in filme

| GeorgianaSoare23 a răspuns:

De ce sa nu existe?
Daca nu esti implinit dpdv sentimental inseamna ca nu cauti unde trebuie. Schimba mediul, anturajul si lasa experientele neplacute din trecut la o parte.