anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună... in primul as dori sa nu ma judecați, nici nu știu cum sa o spun sa nu sune urat. De-a lungul unei relații de 1 și 5 luni eu și prietenul meu am trecut prin multe, dar eu iertând tot timpul și el greșind continu, am ajuns sa ma racesc și totodata parca ma doare faptul ca am început sa ma uit la el și sa nu mai simt nimic. Probabil as putea sa fiu prietena cu el, pentru ca simt ca nici fără el nu pot sta, dar pana și un simplu pupic mi se pare prea mult și deja am obosit. Traiectoriile noastre sunt diferite, pur și simplu simt ca nu mai e omul lângă care sa ma mai văd si jur ca ma doare, nu înțeleg de ce, dar ma doare ca nu-l mai pot iubi, îl privesc și ceva din mine se dărâma, dar nu-mi place când nici când ma atinge, poate pentru ca nu m-a înșelat niciodată și mereu a fost aici, dar simt ca nu mai pot.Acum o sa îmi spuneți sa ma despart de el, partea cea mai trista unde mi se rupe inima, știu ca din cauza îl fac sa sufere și de asta am și ales sa am o discuție cu el, deși nu i-am zis in mod direct sentimentele pe care nu le mai am și nu s-a terminat atât de frumos, m-am simțit vinovata, am început sa plâng, după ce m-am calmat puțin, m-a sunat și nu intelegeam nimic din ce spunea pentru ca plângea in hohote, îmi spunea ca-i pare rău pentru tot și sa îl iert, ma implora, mi-e foarte greu, i-am zis ca îl iert, voiam sa se calmeze sa fie bine.Nu ma condamnați, va rog, chiar nu ma mai pot apropia de el și nu știu ce sa fac, plus ca toată aceasta chestie nu a venit deodată, ci pe parcurs, nu știu ce sa fac, mi se rupe inima, nu doarme, nu mănâncă, plânge, sunt disperata emoțional și speriata, chiar nu pot fi acea persoana indiferenta care spune adio și gata, nu îmi sta in caracter...

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Tineti o pauza in relatie, de comun acord, de 3-6 luni.
Daca "spiritele" se linistesc si va mai simtiti atrasi, atunci reluati relatia.
Daca nu, atunci fiecare mergeti pe drumurile voastre proprii, in viata.
Relatia de prietenie se poate intretine in continuare in ambele cazuri, nu trebuie sa ramaneti dusmani!

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mi se rupe inima, nu doarme, nu mănâncă, plânge,
Acestea sunt simptome de sevraj.
Dacă vei ceda la acest șantaj emoțional, vei pierde totul într-o relație din ce în ce mai toxică.
Am avut cazul unui coleg care își teroriza așa soția, cu șantaj emoțional. S-au căsătorit la 20. Soția a divorțat de el la 60, că nu a mai suportat.
Ok, te împaci. Te întreb eu, cât o să mai dureze? Tu știi? Că eu știu deja.
Așa că ai aflat, tu ai spus.
Traiectoriile noastre sunt diferite, pur și simplu simt ca nu mai e omul lângă care sa ma mai văd.
Felicitări.
Ai îngropat mortul? Lasă-l ingropat, că pute.
O să își găsească alta pe care o să o șantajeze emoțional.

| Freya1 a răspuns:

Te-ai obisnuit cu el si iti face bine sa vorbiti,ceia ce denotă ca voi va potriviți mai mult ca si prieteni decat ca si iubiți.
Tu nu poti sa te lasi de el de frica,ca o sa ii pierzi si prietenia si o sa rămâi singura, iar in general asta se intampla cand te izolezi si nu iti cauti un anturaj, prieteni, persoane cu care sa socializezi.
Eu una nu am de ce sa te judec, stiu ce inseamna sa iti fie greu sa te desprinzi de cineva sau sa iti fie frica de singurătate, dar nici nefericita nu poti sa stai pe veci.Mai bine i-ai propune o pauză si daca in decurs de ceva timp nu simti altceva mai mult fata de ce ai simtit până acum atunci expuneri dorinta de a rămâne doar prieteni.

| Andreeush a răspuns:

Are 5 ani sau ce?
Dacă nu îl mai iubești lasă-l.

| cristimihailov a răspuns:

Din pacate, la un moment dat, trebuie sa tai.

Mai bine odata scurt precum cutitul decat incet si dureros precum sfasiatul

| raMLesS a răspuns:

"nu doarme, nu mănâncă, plânge" simp 10000%
Un rahat de barbat, Omega as hell, persoanele de genul ma fac sa-mi fie scarba ca fac parte din aceiasi specie cu ei.
Normal ca nu mai simti nimic pentru el cand se comporta ca o fetita, nu denota deloc masculinitate, e ca un copil de care TU ca femeie esti nevoita sa ai grija.
Treci peste, asemenea specimene nu merita mila, vai de capul lui.
Cum spunea si cel de mai sus, esti o fraiera daca alegi sa ramai cu astfel de persoane, nu mai acceptati victime in viata voastra.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti sta cu un om in sila. Nu are rost. Plansul in hohote se numeste santaj emotional. Daca e major nu are nicio scuza sa se poarte asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai demnitate, fata mea.
Dezvolta-te personal, ca esti slaba si nu recunosti tactici banale de manipulare.
Citeste, fa cursuri, nu mai intra in relatii o perioada. Pentru ca altfel o sa dai numai de ratati ca el, care te tin langa ei cu cateva lacrimi de crocodil si mofturi la mancarica rolling on the floor
Asa sunt despartirile, oamenii plang si apoi trec peste. S-a sfarsit lumea cumva?
Nu e datoria ta sa-l tii pe el in viata si fericit.
Nu te simti bine intr-o relatie, pleci. Ce face partenerul in continuare e treaba lui, ca banuiesc ca nu are 12 ani ca sa trebuiasca sa-l hranesti tu si sa-l pui la somn rolling on the floor desi la cum se poarta...

| NarcisIfrim a răspuns:

Gandeste-te ca si tu ai plans de fiecare data cand l-ai iertat.Ai plans mereu.
Dragoste cu sila, nu merge. Daca nu pleci acum, vei pleca mai incolo.Deci e alegerea ta.Decat daca te indragostesti din nou de el atunci o sa mearga din nou.

| HelpingHands a răspuns:

Dacă te-ai răcit de el și nu simți ca îl iubești, după cum spui, ai mila de el și dă-i șansă să fie cu cineva care sa îl iubească. Nu e vorba doar despre ce vrea el, ai și tu un cuvânt de spus ca e și viata ta. Ca și recomandare, despărțirile rapide și categorice sunt cele mai bune. Fa-o cu gândul ca nu te vei mai întoarce la el și gata. E și viata ta în joc. Doar ca nu ar fi nevoie sa va pierdeți iubirea amândoi în același timp ca să te poți despărți. Trebuie sa plece de la cineva o despărțire.

| Berlinu a răspuns:

Nu doarme, nu mananca, plange? Vai saracutul fulgulet de catifea. Un barbat cand sufera nu se da cu fundul de pamant sa arate asta. El clar vrea sa te faca sa te simti ca un rahat ca sa ramai cu el. E un om de nimic numai pentru gestul asta. Numai pentru faza asta merita ignorat pe veci, nu mai conteaza ce a facut in rest. Esti o fraiera daca ramai cu asa om

| shareable a răspuns:

Jalnic tipu