Inteleg prin ce treceti stimata domnisoara, inteleg pentru ca si eu am trecut pe acest drum
din banuiala mea rezulta ce e posibil sa ai tata de al doilea, sau, poate ma insel
consider ca cel mai ideal ar fi sa plecati cu totii...ma refer la faptul ca sunteti zilnic agresati de tatal vostru
apreciez mult ca ai avut curajul si puterea sa iti spui pasul
de asemenea,eu as proceda exact cum ati dorit dvs,sa plecati
acest lucru il recomand,pentru ca indiferent ce ati face pentru tatal dvs, tot nemultumit va fi
dar in acelasi timp va rog sa ii purtati respectul
nu ma pot exprima in cuvinte, dar cred ca cea mai buna soutie pentru moment, este sa plecati pentru o vreme di acel loc
faptul ca alegeti sa mai indurati anumite inconveniente din partea celorlalti, nu va avantajeaza...parerea mea
nu ma pricep la sfaturi,dar, sun convins ca parasirea casei dvs,pentru moment, este cea mai corecta decizie.
daca inima dvs va spune sa plecati, atunci, actionati, pentru ca e posibil c-a plecarea dvs sa il trezesca la realitate.
MULTUMESC
Cel mai indicat este sa il faceti pe fratele dvs sa vada situatia, in caz contrar, nu il mai asteptati, ci plecati, caci situatia se poate agrava...
Eu nu prea am cu ce sa te ajut, am 13 ani dar ce ti se intampla tie, destul suport si eu (cand se imbata tata si e nasol.) Oricum, sper sa fii ok cu situatia ta, realizez ca esti deja traumatizata nervos, si trebuie sa stai linistita ca altfel s-ar putea sa faci ceva ce vei regreta, sfatul meu e sa fugi cu mama si fratele tau, la politie sa ii pui ordin de restrictie tatalui tau, sa depui plangere si tu si mama si fratele. scuze daca nu te-am ajutat.