Pai tu daca ai fi in locul ei ti-ar place ca fiica ta sa iti puna asa ceva? sau daca ai avea o sora ti-ar place sa va sfatuiti?
chiar daca sunt baiat mie unul mi-ar place f mult.
cred ca e k daca ii spui si ai sa ai numai de castiga. dar roag-o sa iti fie perietena nu mama in situatii e genul. mamele isi fac foarte multe griji inutile de cele mai multe ori si de aia mai pot exagera uneori. amintestei asta can do face. dar eu cred ca va fi bine.
succese
Bună!
Din moment ce sunteţi de vârste destul de apropiate şi vă intelegeţi bine, ai putea să-i spui mamei tale fără nici o ruşine.
La intrebarea a doua: Eu la 16 ani i-am prezentat mamei prietenul meu. Acesta fiind destul de sociabil s-a descurcat bine şi i-a lăsat o impresie destul de bună mamei mele.
O zi frumoasă!
Este normal sa ii spui mamei tale... doar mama ar trebui sa fie cea mai buna prietena a ta.
Sall. eu i-am spus mamei..la inceput era destul de sceptica in privinta asta dar tata nu era deloc de acord deci mi-a fost foarte greu..am invatat am luat aproape 10 la ambele probe la evaluare nationala si m-am int cu el deja parintii mei erau destul de impacati cu ideea mama era de acord si acum e si tata ..intr-un fel)) ideea este ca e mult mult mai usor daca parintii tai stiu pentru ca nu ar trebui sa te ascunzi daca nu le spui atunci cand vor afla iti vor interzice sa il mai vezi. daca le zici si nu sunt de acord.ii poti convinge ..si acum este super ok, suntem impreuna de o gramada de timp acum am 15 il cunosc de cand aveam 13jumate si suntem impreuna de cand aveam 14
Eu cred ca ar fi mai bine sa ii spui, si mai cred ca s-ar bucura. Mama ta ar trebui sa fie prietena ta cea mai buna. Daca o sa ii spui de prietenul tau nu o sa trebuiasca sa te ascunzi sa nu te vada, sau ceva de genul. Eu, cand i-am spus mamei de primul meu prieten aveam cam 13 ani si nu a zis nimic rau, ca ma mai anuntat de unele chestii asta e! Ca mama trebuie sa iti spuna sa ai grija, ca baietii te pot duce cu zaharelul, sa nu le permiti unele chestii, si multe alte sfaturi de mama, stii cum sunt mamele. Sper ca te-am ajutat.
In primul rand iti zic sincer ca e normal la varsta ta sa te ascunzi de parinti cu chestii dinastea.bine,oricum mama ta probabil ca se gandeste ca la varsta asta nu te mai joci cu papusile, nu? Deci probabil evita sa te intrebe spdesi ea stie raspunsul.iti dau o idee, cum am facut eu. Te duci la ea ii povestesti despre prieteni ii spui ca ai o prietena nebuna si inventezi o intamplare ( adica trebuie sa minti putin, mai mult ) si ajungi sa ii povestesti ca unu o vrut sa te pupe si ca ti-a cerut nr de tel si te suna in fiecare zi si tu nu stii ce sa faci, nu stii daca e ok sa incepi o relatie cu el) am idei, stiunsi chiar functioneaza pentru ca mamelor le place sa se simta ultile in conversatii din astea legate de baieti.chiar daca esti cu el prefa-te in fata mamei tale ca inca nu stii ce sa faci in legatura cu el. daca mai ai nevoie de sfaturi.lasi mesaj!:*pusi
1. Fii sincera, spune-i adevarul ce s-ar putea intampla? Si eu i-am spus mamei acum o luna(si eu am tot 14 ani) si nua spus nimic, bine diferenta e ca tu esti fata
1 intrebare : pai uite fa in acest fel : daca relatia voastra a depasit un an ar trebui sa-i spui. eu i-am spus la 15 ani tot asa a inceput prima relatie am tinut relatia ascunsa timp de un an si am vazut ca baiatul pe car il iubesc e stabil si putem incepe o relatie serioasa si. mama mea a reactionat la fel a toate mamele m-a intrebat de cand suntem impreuna eu bineinteles am mintit-o si i-am spus ca de 2, 3 luni stiii ca daca ii spui ca esti de un an cu el va fi nemultumita ca nu iai impartasit si ei secretul tau deci bafta fa asa cum ti-am spus si sigur va functiona dai funda acuma te rog plizzzzz
Eu iti recomand sa ii spui... eu am 13 ani si am avut un iubit. Vorbeam pe facebook prin mesaje, iar tata (pentru ca el credea ca nu ma mai descurc la scoala la fel de bine) mi-a verificat facebookul si a vazut mesajele si s-a suparat mai mult ca nu i-am spus... lui mama i-am spus din prima ca am iubit si nu s-a suparat, tu esti mai mare deci nu ar trebui sa ai probleme (atata timp cat nu scazi la invatatura pentru ca o sa-ti reproseze si o sa dea vina pe iubitul tau si sunt sanse destul de mari sa nu te mai lase sa te vezi cu el). Deci spune-i ca oricum o sa afle si o sa se supere mai tare daca ii spui o sa aiba incredere in tine si nu o sa aiba frica ca ii ascunzi lucruri legate de ralatia ta