Desi acum este enervant, poate intr-o zi o sa-i multumesti tatalui tau ca este mai sever.Incearca sa fii intelegator cu el, pana la urma e tatal tau si iti vrea doar binele.Iar sincer 7 in TEZA la mate nu este prea rau. Oricum, nu strica sa faci niste exercitii, doar te ajuta pe viitor.
Ca sa poti sa stai la calculator mai mult incearca ca atunci cand te trezesti dimineata sa iti alegi 10 exercitii si sa le faci, apoi i le arati.(acum sa fim seriosi, cat dureaza sa faci 10 exercitii)+ca te mai poti ajuta din carte sau din caiet daca nu intelegi ceva.Straduieste-te putin si o sa vezi ce bine te vei simti dupa ce le termini, dupa arata-i-le tatalui tau si o sa poti sa stai si la calculator.
poti sa faci asa in fiecare zi si nu numai ca o sa ai doar de castigat dar o sa il faci si pe tatal tau mandru de tine.
Ar trebui sa fie mai intelegator si eu am avut un tata care era foarte sever in privinta scoli, poate va veni ziua cand nu vei mai locui cu el, mie asta mi s-a intamplat, am scapat de tata si am crezut ca sunt complet liber, am inceput sa renunt la invatat, acum is varza la mate am luat 4 in teza, deci spune-i sa fie putin mai intelegator si sa o ia mai usor cu tine. Ai ai ai! dar eu ce ma fac in vara dau teza nationala iar eu sunt varza la mate?
Gaseste-ti o logica fa zilnic cate 10-20 de probleme la inceput dupa care continua cu 30-40 iar pentru limba romana poti sa iti cumperi o culegere iar tezele
Eu am de facut 100 de variante la mate si 75 la romana toata vacanta si nuh ma mai plang...
Man pai daca nu se uita la tine cand scrii le poti lua de pe net si le faci in 10 minute dar daca se uita la tine e mai grav asta ar insemna sa inveti calumea dar te poti uita pe google inainte pe modele si sa iti dai seama astept funda
anonim_4396 întreabă: