Inca ceva. Ceea ce i am spus nu i am zis o pe un ton ridicat.I am vorbit p un ton normal.
Buna!
Da,ai crescut.Incearca sa ii explici ca esti foarte obosita din cauza programului si va intelege.De asemenea, si tu trebuie sa intelegi ca ea a imbatranit si nu mai poate avea aceeasi rabdare. Purtati o discutie pasnica in care sa ii explici parerea ta despre comportamentul tau si invers.
Sper ca te-am ajutat.Bafta.Bye Bye:*:*:X
@ IulianAndrei - Chiar daca se poarta cum se poarta cu mine nu iti pot permite sa ii zici asa. Si daca ar fi asa.De ce a inceput de acum si nu era asa din nainte?
NuStiiCumMaCheama98 - Crezi k nu am incercat asta? Nu merge. I am explicat dar. nimic
Buna!
poate bunicii tale ii era urat sa mearga singura la Biserica si vroia sa vii si tu.asculta,vorbeste frumos cu ea chiar daca te enerveaza sau ti se pare ca numai tu ai dreptate.du-te la ea si spune-i:
-Bunico, imi pare rau pentru cearta de aseara! scuze dar, eu nu prea vroiam sa ma trezesc dimineata si am ridicat putin tonul.ma ierti?
si cand mai mergi in vizita la ea sau daca stai in aceiasi casa cu ea,spune-ti parerea dar nu ridica tonul. spune:,,bine bunica! asa o sa fac!"sau:,, buni, eu nu pot sa o fac.scuze dar,...(motivul)"
daca vorbesti frumos cu ea te va intelege.succes!
E din cauza batranetei.am citit un documentar in acre spunea ca la batranete uni "innebunesc". exemplu bunica ta dar nu nebuna dea binelea altfel de nebunie
Si eu am aceeasi varsta cu tine, si ma cert foarte des cu bunica, cauta motive din orice sa ne certam, dar incerc pe cat posibil sa o evit eu ca ea e batrana... cateodata ma mai enerveaza dar plec din casa sau camera respectiva pana ma calmez si dupa revin...incearca sa ai mai multa rabdare cu ea sper ca te-am ajutat, funda?
Posibil sa fie din cauza varstei sale sau pur si simplu iti vrea binele. Sau poate bunica-ta e o vrajitoare malefica care incearca sa te ucida. Pe bune, probabil ca nu se comporta asemenea si inainte datorita faptului ca erai mai mica. Dar eu raman la ipoteza cu vrajitoarea.
In povestea ta nu apar deloc parintii,ceea ce inseamna ca ori sunt plecati la munca pe undeva,afara,ori o fi o alta chestie si poate ca trebuia sa citesc de prin profilul tau sa-mi dau seama despre ce e vorba; in fine; ideea e ca bunica-ta,despre care unii spun ca iti vrea binele(si aici ar fi de discutat),probabil ca se gandeste ca luandu-te mai mult pe la biserica,te poate trage pe chestia cu religia, si atunci cam incepi sa eviti sa faci prostii, cum ar fi(pentru ca ai 14) sa te pupi cu baietii,sau sa-ti bagi niste chestii in buric,limba,buze,etc,ca sa nu mai zic de tatuaje; asta ar fi una; daca tu spui ca se cam comporta ciudat si ca "mereu cauta si gaseste subiecte de cearta", parerea mea e ca te iubeste intr-un mod interesant,de care eu nu prea am auzit pana acum; de regula fazele astea le auzi la cineva care sta cu chirie,si care tot are probleme cu proprietarul,care tot se ia de el,ba ca sta cu luminile aprinse,ba ca a intrat incaltat in casa,sau a lasat mizerie prin baie,etc; eu personal cred despre ea ca nu prea le are pe asta cu a sti sa se poarte cu un copil(nepot),plus ca e cam proasta ca nu intelege ca trebuie sa dormi si tu mai mult duminica si ca nu-i problema daca ajungi la biserica mai tarziu,adica odata cu popa,care nici el nu se prea omoara cateodata sa fie chiar asa matinal; sfaturi n-am,imi pare rau,eu doar am vrut sa iti spun o chestie care sper sa te inveselesca, si sa uiti de ideea ca atunci cand o sa fii majora o sa-i zici vreo cateva; deci:se spune ca cine nu are batrani sa-i cumpere! dar la fel de corect e si ca "cine are, poate ca ar fi mai bine sa-i scoata la vanzare"! pa.
Din cuvintele ce ti le-a adresat bunica nu reiese cearta, doar dojana-si sunt lucruri atat de diferite... Poate ca stii de divergentele dintre generatii, dar iti spun cea mai grea meserie de pe lumea asta este cea de parinte! si iti raspund ce ii spun mereu fiului meu: "Numai cand vei fi si tu mama, vei intelege" -iar el smecherul rade si-mi da replica : ''Nu, merci!", dar, ma intreb cat de greu o fi sa ai responsabilitatea asta la varsta bunicii tale? Stii tu raspunsul? candva poate ii vei multumi ca nu te lasa sa dormi duminica ca, numai in valorile credintei vei putea creste frumos. Iti doresc multa intelepciune.
Zi merci ca nu a maturat un pic cu tine prin curte sau pe hol dupa caz.Babele astea sint turmentate si nu rezista la viteza cu care a luat-o tineretul.
Stiu m-i se intampla si mie ff des.Nu am ce face, ma cert cu ea si la un moment dat ea "castiga".Nu ai decat sa ii dai dreptate si ai sa vezi ca o sa te lase in pace
anonim_4396 întreabă: