Te-a afectat despartirea.E clar. Oricat ai vrea sa pari indiferenta. Fara misto.
Nu stiu. Dar nu mai suport. Am fost operata si m-a lasat cand aveam ceea mai nevoie de el.
Acum ti-ai dat seama pe cine ai avut langa tine.Incearca sa faci altceva care sa iti abata gandurile de la trecut. Poate un nou prieten.Chiar imi pare rau pentru tine.
Nu pot să mai am pe altcineva momentan. Da la muncă îmi fac treaba, nu mă gândesc acolo. Dar acasă când mă duc. Așa rău îmi pare că ieri m-am certat cu ai mei. Nu știu ce se petrece cu mine. O să încerc să mă duc lanun psiholog și să mă descarc. M-a lăsat din cauza de la operațiile pe le am suferit. Una de acu 21 de ani și ăsta de acum o lună.
Nu inteleg.De acum 21 de ani? Dar cati ani ai? Daca nu te superi.
21. Operația e făcută la naștere.
Acum am inteles.Scuze!
Nu îi nimic.
Ok.O zi buna in continuare.
E normal, esti coplesita psihic. Operatia, despartirea, si micile neplaceri te afeteaza si iti este foarte greu sa faci fata. Ai nevoie de macar un prieten/prietena cu care sa mai vorbesti.
Cu totii ne certam cu oamenii apropiati si regretam. Suna-i pe ai tai, spune-le ca iti pare rau ca ai reactionat asa dar treci printr-o perioada foarte grea si iti este greu sa te controlezi, uneori. Vor intelege.
Perioada asta va trece, o sa vezi.
Bună. Nu pot să îi sun. Nu am curajul. Azi maicamea nu m-a sunat. Doar pe sora mea. Și de obicei mă suna.
Haha! Termina cu prostiile ca nu mai esti un copil. Trebuie sa inveti sa spui "imi pare rau" si sa-ti recunosti greselile. E aiurea, nimanui nu-i place sa-si ceara iertare dar trebuie sa o mai facem, din cand in cand, mai ales cand vine vorba de cei apropiati.
Știu ce vrei sa zici dar faza e că eu am fost de vină. Până la urmă m-a sunat...
Incearca sa te calmezi, si canalizeaza energia spre a face ceva practic ( un desen, o poezie, curat in casa) si asculta muzica care sa nu aiba legutara cu starea in care te afli.
Daca vrei inspiratie la poezii uite-te la postarile mele fb: Alinutu Nutu.