| YourCupidon a întrebat:

In urma cu aproximativ 3 luni,un baiat mi-a cerut sa fiu cu el, sincer nu ma simteam atrasa de el, dar toate prietenele mele ma sfatuiau sa fiu cu el caci era cel mai dragut si mai cool baiat din cartier.Cu toate ca noi eram impreuna in inima mea simteam ca nu exista nici o relatie si parca saruturile erau reci.el era un baiat atent si dragutcu mine dar parca nu era nici un farmec.Ma-m despartit de el.Acum 2 saptamani m-am imprietenit cu un baiat suuuuuuper dragut si cred ca ca m-am indragostit d el(am inima mare) ne intelegem f.bn dar nu suntem impreuna, cu toate astea, in inima mea exista o relatie.Sunt eu craizy? mersi ca mi-ati citit povestea...happy

Răspuns Câştigător
| AndreeaaD a răspuns:

Cred ca ai facut bine ca te-ai despartit de primul tip pentru ca nu e bine sa ai o relatie daca nu ii poti impartasi partenerului aceleasi sentimente.Nu trebuia sa te lasi influentata de fete insa conteaza si ca ai incercat si acum stii ca relatia nu a mers si nu va merge.
In legatura cu baiatul cel nou, chiar nu mi se pare ca esti nebuna, ba din contra mi se pare chiar sweet.Cred ca orice fata indragostita isi face tot felul de scenarii cu baiatul pe care il place.Nu e nimic nebunesc in asta ci doar ceva ce subconstientul si inima ne dicteaza.
Ati putea deveni din ce in ce mai apropiati.Incearca sa il cunosti mai bine si fa-l sa te cunoasca apoi cand simti ca ai incredere in el incearca sa ii destainui ceea ce simti pentru el si poate vei avea noroc.
happy

4 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Esti doar confuza. Da-ti timp, reflecteaza, asteapta sa vezi ce se intampla cu baiatul cu care esti.

| vladdd16 a răspuns:

Incearca sa ai si tu mai multa personalitate

| vladdd16 a răspuns:

Incearca sa ai si tu mai multa personalitate. Daca tie nu-ti place nu trebuie sa fii cu el numai pentru ca prietenele iti zic

| olivikkka a răspuns:

Pai poti sa rogi o prietena de ata sa il intrebe mai subtil daca are ceva sentimente pentru tine, apoi vei sti ce sa faci, succes