| SoSick99 a întrebat:

In urma cu vreo 3 luni am vazut o fata si de atunci ma trezesc si adorm cu ea in gand sad Ea nu ma cunoaste, am vorbit cu ea, dar pe ask.fm, deci anonim ca noaptea laughing Problema e ca eu am 20 de ani si ea are 15 ani; stiu, cam ciudat. Cand am vazut-o prima oara am crezut ca are 17-18 ani (credeti-ma ca nu arata deloc de 15 ani). Deci habar n-am daca ar trebui sa ii spun cine sunt si sa vad ce se intampla sau ar trebui sa imi vad de drum. Ma tot gandesc ca 5 ani diferenta la varstele astea ii unpic cam mare? Zi de zi ma tot gandesc la ea si nu stiu ce sa fac, chiar tin mult la ea. Ce ar trebui sa fac? Orice raspuns e bine venit, daca vreti si injurati-ma, numai nu luati intrebarea la misto happy

Răspuns Câştigător
| Sezonul3 a răspuns:

E putin cam mica fata, dar daca-i gasi o cale cumva sa mai tragi putin de timp vreo juma` de an ar fi si mai bine.Cand face 16 deja suna altfel.
Eu cand am avut 21 o aveam pe una de 17 si n-a mai murit nimeni.
In fine.Deci mai tine-o-n calde vreo cateva luni, daca poti.
Si vezi ca trebuia sa zici invers :``daca vreti faceti misto de mine, dar nu ma injurati!``
Sa vezi ce te borfaie unii acum.Din pedofil nu te mai scoate!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D-asta nu e bine sa vorbesti cu cineva pe ask.fm pana nu stii ce varsta are... Ar trebui sa-i spui cine esti si ce varsta ai si sa discuti cu ea despre asta...

| hummmer a răspuns:

E cam mică, eu nu m-aş lega la cap.