Adevarat...te cred nu e usor dar eu zic sa nu te lasi calcat/a in picioare de nimeni pe lumea asta impuneti respect si vei fi respectata, asa sa stii ca daca il / o ierti va zice mereu ee lasa ca daca ma lasa asta/asta ma duc la el/ea ca ma iubestee si u mereu il/o vei primii ca ti prea mult la el/eaa, asa ca eu zicc saa incerci sa fi mai ingorant/a cand esti cu el/ea sa vada cu adevarat ce a pierdut sfatul meu acum tu faci ce vreii sper sa iti fiu de folos cu cevaa>
Gandeste-te poate si ei ii place de tine dar nu vrea sa iti spuna. Dar daca ei nu ii place de tine incearca sa o ajuti cat de mult poti si sa vezi daca merge. Si daca nici asta nu merge atunci incearca sa o faci sa rand si asta mai merge! Asa am facut eu si a mers!
Sincer si eu am avut aceeasi problema.(cu fostul meu prieten) eu am preferat sa ne despartim am ramas prieteni dar... eu zic daca in cazul tau e vb de un pieten/prietena sa il/o pui la incercare sa vezi daca te mai tradeaza si daca te tradeaza si de data asta eu zic sa te indepartezi de el/ea... sper ca ti-am fost de folos te pup!:*
E greu sa renunti cand sunt sentimente puternice la mijloc oricum, iti multumesc