anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In viata mea exista o persoana foarte draga insa am aflat ca m-a mintit in cateva randuri si evident ca mi-am pierdut increderea. Nu stiu ce sa fac ca sa o recapat, imi doresc tare mult acest lucru. Nu discut cu prietenii mei astfel de probleme pentru ca de obicei acestia sunt subiectivisti si ma gandesc ca ma pot influenta negativ. Doresc niste sfaturi de la oameni care nu ma cunosc si care pot privi la rece problema mea. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| KaRmEnNn a răspuns:

Adevarat...te cred nu e usor dar eu zic sa nu te lasi calcat/a in picioare de nimeni pe lumea asta impuneti respect si vei fi respectata, asa sa stii ca daca il / o ierti va zice mereu ee lasa ca daca ma lasa asta/asta ma duc la el/ea ca ma iubestee si u mereu il/o vei primii ca ti prea mult la el/eaa, asa ca eu zicc saa incerci sa fi mai ingorant/a cand esti cu el/ea sa vada cu adevarat ce a pierdutwinking sfatul meu acum tu faci ce vreii sper sa iti fiu de folos cu cevaa>big grin

3 răspunsuri:
| Planta55 a răspuns:

Gandeste-te poate si ei ii place de tine dar nu vrea sa iti spuna. Dar daca ei nu ii place de tine incearca sa o ajuti cat de mult poti si sa vezi daca merge. Si daca nici asta nu merge atunci incearca sa o faci sa rand si asta mai merge! Asa am facut eu si a mers!

| KaRmEnNn a răspuns:

Sincer si eu am avut aceeasi problema.straight face(cu fostul meu prieten) eu am preferat sa ne despartim am ramas prieteni dar... eu zic daca in cazul tau e vb de un pieten/prietena sa il/o pui la incercare sa vezi daca te mai tradeaza si daca te tradeaza si de data asta eu zic sa te indepartezi de el/ea... sper ca ti-am fost de folos te pup!:*

| anonim_4396 explică (pentru KaRmEnNn):

E greu sa renunti cand sunt sentimente puternice la mijloc happy oricum, iti multumesc