Ne poti spune tu ce ai vrea si noi sa alegem :? Daca te pasioneaza gaming-ul, un pc de gaming e perfect. Si consola, dar mai recomandat e pc-ul. Laptopul nu prea este de gaming. Pc este cel mai recomandat. La
3000 lei, e foarte bun. Cel mult 3000 lei. Daca vrei ceva mai mult, nu e rau. Eu zic sa nu se duca nici bugetul parintilor tai :v daca nu te pasioneaza asta, spune-ne tu ce lucruri te-ar interesa si te ajutam noi sa-ti alegi, dar nu uita : bu cere prea mult, nu le toca banii parintilor prea mult iti poti lua un telefon dorit, tableta, pc, minge, bicicleta, multe altele. Arata-le parintilor tai ca nu iti iei prostii. Ia ceva folositor si sa fie ok si pentru tine, si pentru ei. Seara/zii buna!
Un curs de educatie sexuala. Asa ma instruit la 12 ani maicamea si uite ca mia prins bine altfel lasam insarcinata pe fosta
Nu-ți știu gusturile, dacă nici tu nu le știi pe ale tale, le poți spune părinților tăi să-ți ofere ceea ce cred ei de cuviință și care este perfect vârstei tale și astfel îi vei împăca pe toți.
anonim_4396 întreabă: