Mulțumesc mult. M-am regăsit într-unul din comportamentele prezentate. Voi încerca să mă autosugestionez, sa îmi ocup pe cât pot timpul, dar dacă stările de anxietate vor continua, voi face o vizita și la psiholog
Ma bucur ca esti deschisa si ca gasesti utilitatea, ma gandeam eu ca o sa rezonezi. Uite, cred ca si conceptul asta o sa iti fie util sa il cunosti :https://positivepsychology.com/codependency-definition-signs-worksheets/. Daca vrei poti sa imi scrii un mesaj si pot sa iti mai recomand si alte resurse in directia asta. Imbratisari!
Te.ai decis sa stai cu un om muncitor in timp ce tu nu aporti un venit in casa. Relatia vine cand lucrezi tu & el nu asa. Asta e poveste ce zici tu
Îmi pare rău ca asta ai înțeles tu. Părinții mă ajuta financiar pana termin facultatea. Eu mai am 2 ani. Un job part-time pe timpul verii chiar mi-as dori. Însă nimic nu coincide cu programul lui. O zi de la 6, alta de la 12 etc...
Atunci schimba parteneru daca esti corecta
Este vara, petreceti mai mult timp impreuna, in natura!
Statul in casa singur este foarte daunator psihicului: iti vin tot mai multe ganduri negre in minte, care te pot distruge!
Deci: activitate cat mai diversificata!
P.S.
Pe timpul verii si tu ai putea sa mergi undeva sa lucrezi, ca multi alti studenti.
Ai fi intr-o comunitate, unde nu stai monoton si tacuta toata ziua, asteptand "salvarea" miracol.
Sunt in căutarea unui job part-time. Am depus mai multe cv-uri. Sper sa apara ceva rapid, pentru ca într-adevăr statul acesta in casa este îngrozitor
Iti recomand un psiholog sau sa vezi ce a creat neliniștea.
Poate ca pleacă la munca și înainte am petrecut mult timp împreună. Poate nu ai activitate unde sa te relaxezi.
Poate ai nevoie sa ieși din casa mai mult și sa călătorești puțin sau sa socializezi.
Vezi cum îți este viata sexuala(dacă exista).
Povestește cuiva ce simți, scrie pe un blog. Trebuie sa te descarci ca emoțional/mental nu te poți detașat.
Ar trebui să ai anumite activități care să îți preocupe timpul.
Singurătatea atrage după sine sentimente de tristețe, stare lipsită de vlagă, fără chef de nimic și depresie.