| scumpica_3107 a întrebat:

Buna
intr-o zi am vrut sa vad daca prietenul meu daca ma iubeste asa cum zice el. si mi-am facut un id nou pe care el nul stia si m-am dat drept alta fata. apoi am facut cunostiinta. fireste eu cu alt nume...si mi-a cerut poze. i-am dat niste poze cu o verisoara de-a mea care este foarte frumoasa si scumpica dupa ce i-am dat pozele m-a intrebat daca am prieten iar eu i-am raspuns ca nu am dupa l-am intrebat eu si zice si el ca nu are (dar de fapt el ma avea pe mine,, daca ati stii cum m-am simtit atunci cand a zis ca nu are prietena am inlemnit total ) in fine... ce sa fac sau cum sa ii spun tot ce s-a intamplat mie imi e putin frica de reactia lui,, dar nici in minciuna nu pot traii cu un baiat care ma minte. da-ti va rog un sfat ce sa fac cum sa procedez?

va multumesc love struck

29 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Băi ce enervanţi/enervante sunteţi unii/unele pe-aici.
Păi cum mă trăi-v-ar familia?! Asta s-apucă de minţit pe net, se dă altcineva şi face abuz de încredere dar doar ĂLA e vinovat.
Dacă-i până-ntr-acolo tu eşti cea mai mare vinovată căci nici în veci n-ar fi avut succes relaţia voastră din moment ce tu ai plecat de la prezumţia de vinovăţie.
Relaţiile parcă se bazau pe încredere. Tu deja ai trădat asta!

greece12
| greece12 a răspuns:

E simplu. Spune-i orice numai fa-l sa vina la o intalnire.Si,apari tu.Intai,il fierbi sa vezi ce spune, pe urma ii spui tot si atunci decizi ce vei face cu el, il pastrezi sau nu.Nu stiu insa, daca tu vei putea rezista sa faci toate astea.E foarte dureros pentru tine dar el trebuie pedepsit. Teribila idee ai putut avea...Mult noroc!

| mgtow a răspuns:

Ii zici in persoana ce i-ai zis pe mes si il lasi balta ii ceri niste explicatii apoi adio, asta e viata.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
N-ar trebui sa-ti fie rusine respectiv frica sa-i spui. El a gresit, tu ai facut bine ca l-ai testat, caci uite ai descoperit ce om era de fapt. Deci, nu-ti fie frica!
O zi buna!

| ZEU93 a răspuns:

Trebuie sa te desparti de el, se pare ca nu simte nimic pentru tine si era gata sa te insele cu o necunoscuta de pe net happy

| TSO7 a răspuns:

Spune-i cel mai bine. De ce sa iti fie frica, el a gresit...

| Rafael_3371 a răspuns:

Incearca sa mai vorbesti cu el prin idul verisoarei tale ca poate merge la bluf. O sa iti ceara numarul de telefon si poate sa va inalniti si atunci ii dai numarl tau de telefon. Sau iesi o data pe afara tu cu verisoara ta si cu el si vezi cum reactioneaza. Incearca sa vorbesti cu el mai mult sa vezi ce mai spune.

| yasemin a răspuns:

Eu in locul tau m-as desparti de el fara motiv.asta il va rani foarte tare in orgoliul lui masculin

| edytzu4 a răspuns:

Sincer sa iti spun cam toti baietii fac asa, sunt baiat si am trecut prin acelasi lucru, toti gresim. Daca tu ti extrem de mult la el ii mai poti da o sansa, dar inainte ii spui ce s-a intamplat si ii vezi reactia. Daca el nu se supara nu merita sa mai stai cu el. Sunt atatia baietii in lume. Ascultati inima gandindu'te la sfatul meu:*. succes

| Castiel a răspuns:

Esti praf!laughing

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Parerea mea este ca nu ai facut bine deoarece daca nu ai incredere in el nu il iubesti suficient. consider ca nu ar trebui sa ii spui deoarece discutiile astea pe mess sunt o joaca si nimnei nu le ia in serios. totusi daca nu esti sg de iubirea lui incearca alte metode prin care sa afli ceea ce vrei: fa-i o surpriza(vziteaza-l cand e singur si faceti ceva funny impreuna sau incerca sa ii determini sa iti spuna cat de mult te iubeste si in fata celorlati daca ti s-a parut ca pana acum nu a facut-o). totusi, am o intrebare: el nu stie ca ai cont p TPU? nu vede intrebarea?

| c0rL a răspuns:

Nu inteleg de ce ai apelat la astfel de metode, de copil.
Puteai purta zeci de discutii la astfel de subiect.
Sau alte metode

| InnaaYY a răspuns:

Prefate ca nu stii nimic.
Poarta-te normal dupa care spune-i adevarul.
Daca intr-adevar te iubeste va recunoaste si isi va cere scuze. Daca nu atunci va reactina ceva de genu: De ce mai muntit angry".
fundita?

| Bubulet a răspuns:

Ia`ti un numar de telefon sau pune pe cineva sa ii dea sms cand esti u langa el. ceva de genu:ce faci iubi? nu stiu si asa le citesti...sau poti saii spui ca prietena ta cea mai buna a intrat la tine in lista si a vrut sa il incerce.dar fara ca tu sa stii si asa ai aflat [sper ca te-am ajutat]love struck

| niki_8739 a răspuns:

E cam urata metoda care ai aplicat'o, alta data sa te bazezi pe alte metode.Si totusi in fine, daca tipul s-a comportat asa in locul tau l'asi lasa fara explicatii, asta doare cel mai mult.Pur si simplu un mesaj de adio.Nu cred ca mai e nevoie de vreo conversatie.E totul clar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i in fata!
De ce sa-ti mai fie tie rusine? Lui sa-i fie pentru ce-a facut.
Ai procedat bine sa-l pui la incercare.
Daca el te minte, si tu nu vrei sa-i zici adevarul...atunci cu ce esti mai buna ca el?
In fine, mai pune-l odata la incercare prin alt mod si daca ''iese negativ'' atunci desparte-te de el, fie spune-i sa se schimbe.

| onetwothree a răspuns:

Sa stii ca si pe mine m-a tentat sa fac asta, dar dupa m-am gandit ca e mai bine sa nu o fac. In fine, cel mai bine ar fi sa discuti cu el, sa ii spui sincer ce simti si sa il intrebi de ce a facut asta.Comunicarea este cea mai buna metoda. Bafta!

| scumpica_3107 explică:

Na`re cont pe TPU

| Ramonika_5243 a răspuns:

Acelasi lucru am facut si eustraight face.dar el si-a dat seama ca sunt eu[nu stiu cum] si a spus asta intentionat ca sa ma enerveze! Dar dupa ne-am impacat.Depinde si de fiecare gen de baiat dar eu zic sa ii spui adevarul si sa ii mai dai o sansa daca chiar tii la elwinking

| xXCarolinaXx a răspuns:

Spune-i adevaru... Spune-i ca tu nu minti asa cum o face el si ca ai crezut ca tot ce spune e adevarat dar se pare ca te-ai inselat.

| legumicultura2005 a răspuns:

Pune-o pe vara ta sa se intalneasca cu el, pe urma apari si tu. Vezi ce o sa iese...

| legumicultura2005 a răspuns:

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012.

Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se

estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a

razboiului. Ce e de facut? Iata ce e de facut:

http://www.youtube.com/watch?v=qrDR4tSegiQ

| Alicce a răspuns:

Ai putea sa ii zici ca era o prietena de.a ta happy Din alta parte, si ca nu stiai ce avea de gand. thinking Dar ti.a trimis convorbirea si na. nu ai stiut cum sa-i zici pe moment :*

| blacklove09 a răspuns:

E normal, cand un baiat vede o fata frumoasa sa-i placa de ea.Eu cred ca ar trebui sa ii spui in fata:''deci nu ai prietena nu? Eu asa am auzit!". Vezi dupa cum reactioneaza ai spune-i nu vrei sa traiesti in minciuna! Sau daca este o problema sa incercati sa o rezolvati impreuna.Si tu ai fi putut gresi...Succes!love struck

| dannydann a răspuns:

Nu-l mai baga in seama...big grin

| anonim_9140 a răspuns:

Odata increderea pierduta.Are apucaturi de infidelwinkingDaca nu vrei sa te doara dupa ce te-a inselat, INSEALA-L TU PRIMA, o sa treci mai usor pestelaughing)

| Deeea_3506 a răspuns:

Pentru inceput,trebuie sa comunicati mai mult. Spune-i ce ai facut si ce te deranjeaza. Daca el se supara pentru acel fapt,inseamna ca nu te merita.
De fapt,el a fost cel care a gresit, spunand ca nu are prietena, avandu-te pe tine.[Sper ca am fost de folos]

| joe_7292 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el, spune-i ca nu stie ce inseamna cele 2 cuvinte,poate el doar te place adica asta arata,daca te lasa pentru o fata mai frumoasa ca tine, inseamna ca e cu tine doar ca arati bine si nu simte nimic, te pup dulce! ai grija de tine!:X

| yLLow a răspuns:

Iti este frica?

Nu ai de ce...el e un rahat cu picioare de ce sa mai stai cu el
Pai daca a facut faza asta pote sa faca la multe altele

Eu zic sa-i spui PAwave si cu asta basta sau `mi mie id luilaughing sa`mi bat putin joc devil

In fine...winking