Buna! Daca prietena ta ii va spune in fata ca nu il vrea sigur va intelege si tu poti sa-l consolezi asa v-a vedea calitatile tale si se poate si indragosti.
Ps:Nu cred ca este rau ce vrei sa faci sau ce vei face
Ps2:Toata discutia voastra de mai jos e un... Seby ai venit aici sa o ajuti sau sa te dai mare cu engleza ta?
Succes!
Incearca sa ma cauti si pe mine, tu spune-mi doar din ce oras esti si daca este o coiciidenta, te caut eu :d
Ii spui tot adevaru in fata, dar stai un pic, acum ai terminat clasa a 8-a? , dragoste fara " dragoste " nu e dragoste , dar la varsta ta e ilegala, si el nu va fi de acord sa faca sex, ca poate il ameninti cu " te dau pe mana politiei daca nu imi dai bani " + ca nu e prea bine ce faci, dar daca are prezervativ, sunt de acord cu tot ceea ce faci, ca atuncea nu raman urme, ti-am zis si iti repet spune-i adevaru in fata, daca refuza, il dai dracului
Da de unde stii ca fata frea sa se... cu baiatu?
Lol, dar ce sa vrea altceva? ( sigur nu vrea sa ii gateasca )
Concluzie : ESTI FRIGIDA
Astia cu comentarii urate! Da poate fata are alte intentii cu baiatu ca nu toate femeile sant perverse in Romania si se gandesc numai la! Poate vor sa se combine si atat.
Mia nu miar convine una sa-mi faca asa prietena mea... dahhh ....totusi..a zis fata foarte clar ca fprietena ei nu il place pe el si ca nu sant impreuna.