| Helen_9440 a întrebat:

Intru pe site-ul asta de ceva timp chiar daca n-am avut cont.
Cum vi se pare o fata de 19 ani virgina? Credeti ca e ceva rau sau ok?
Nu arat de varsta mea de aceea poate unii nu cred ca am 19 ani. Ma gandesc ca e destul de ciudat in lumea in care traim sa mai fii virgina la 19 ani si chiar mi-e rusine cu asta.
Multumesc, Elena

14 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Nu ai de ce. Eu am fost pana la casatorie.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De să-ţi fie ruşine? Dacă nu ai întâlnit încă persoana care să te facă să-ţi doreşti asta, e bine. Ai o viaţă întreagă înainte. Nu e mare lucru. Decât să fi ca fetele alea care la 16 ani rămân însărcinate, mai bine aşa. Cum spuneai, ai tot timpul din lume. Baftă!

| Amelie_2576 a răspuns:

Nu este nicio rusine sa fii virgina, nu te mai ingrijora. Daca nu ai intalnit baiatul potrivit, care sa te faca sa te simti in siguranta, nu te grabi, ci asteapta pana cand il vei intalni.
In aceasta privinta, chiar nu e cazul sa faci precum alte fete, ci trebuie sa ramai tu insati, sa aderi la principiile tale.
Cand vei intalni baiatul/barbatul potrivit, serios si cumsecade, el te va aprecia cu siguranta.

| kaya a răspuns:

Stii cum este lumea... rea, barfitoare si este o vorba " gura lumii nu o astupa decat pamantul ".
Fi foarte mandra ca ai ajuns pana aici si stai linistita nu e nimic rau in asta, ciudat ti se pare din cauza ca generatia in ziua de azi nu mai asteapta sa implineasca varsta de 14 ani si e pacat. Rusine nu trebuie sa iti fie caci lumea cum este rea e normal sa li se para ciudat, nu mai sunt timpurile care au fost candva, asta e cea mai mare bogatie si fericire a unei fete... sa fie pura, curata pana va intanli pe acela care sa o merite.
Stii se spune ca ce este al tau e pus deoparte si e bine pastrat, va veni atunci cand te astepti mai putin dar vei fi fericitaaaa. Asteptarea iti va fi rasplatita si vei multumi Lui Dumnezeu ca te-a ajutat sa ajungi pana aici... felicitari Elena si nu asculta ce spune gura lumii.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

De ce sa-ti fie?
Eu nu vad nimic rusinos in asta, e ba chiar...inocent!
Si inocenta nu va fi demodata, chiar daca ce spun ceilalti.
Vei avea timp destul si de asta, nimeni nu te grabeste...

| siwel a răspuns:

Ooo, sa nu iti fie rusine!
Virginitatea aleasa e dovada faptului ca ai navigat apele murdare ale cotidianului cu integritate.
E un exercitiu bun pentru caracterul tau si pentru viitoarea ta casatorie. Daca cumva esti si crestina si Dumnezeu e mai mult pentru tine decat un mos craciun care e apelat in caz de nevoie, e felul in care Dumnezeu a conceput sa functioneze lumea: o fata sa fie dezvirginata de sotul virgin. Orice altceva nu e 'the best' pentru un om.
Iti asigura o memorie si o constiinta curata in timpul vietii sexuale cu viitorul sot.
Iti asigura bucuria ca poti sa daruiesti ceva de pret si unic viitorului tau sot si nu doar o sexualitate ravasita cu x altii, ci una speciala si cu dedicatie doar pentru el.
Merita sa ramai asa! Lasa rusinea, alege cu indrazneala si curaj puritatea!

| misterioaѕa a răspuns:

Salut Elena, nu inteleg, dc iti este rusine ca esti o fata cuminte? curvele se folosesc si dupa aia se arunca la gunoi, tu findca esti virgina la 19 ani o sa ai numai de castigat pe chestia asta, ai sa vezi, sa nu-ti fie rusine! ai timp sa-ti incepi viata sexuala!

| LaLaura a răspuns:

Buna Elena. nu ai de ce sa iti fie rusine, si eu sunt virgina si am tot 19 ani, sunt virgina, nu pentru ca nu am iprieten, ci pentru ca nu am fost pregatita pana acum. vreau sa fie special, nu o vrajeala plina de regret. Deci dupa parerea mea, mai sunt virgine[cazu de fata] si nu ai de ce sa-ti fie rusine, sa fi mandra, ca in ziua de azi "copii la 13 ani au copii" si e un lucru negativ. nu mai fi complexata, nimeni nu te arata cu degetul daca esti virgina, ci din contra, baietii/barbatii adevarati respecta inteligenta. deci nu mai bine. si uita de rusine

| ytalyanu a răspuns:

Ar trebui sa te mandresti cu asta, bravo tie, sunt putine fete care pot spune asa ceva. Sa nu regreti pentru ca vei avea de castigat

| Cătălina a răspuns:

Un barbat adevarat te va aprecia cu siguranta. Nu ai de ce sa te simti rusinata, nici pe departe. Fii mandra!

| Madalin_2046 a răspuns:

Draga Elena, In ciuda manifestarilor sociale din ce in ce mai precoce, sa stii ca parerea mea este ca nu ar trebui sa urmezi principiul: daca toata lumea se culca de la 15 ani si eu am 19 si inca sunt virgina ce fac? Consider ca nu este deloc ciudat ca sa fii virgina la 19 ani si nu ar trebui sa iti fie deloc rusine. Asa ca Elena, nu ar trebui sa iti fie rusine deloc si nici sa consideri ciudat faptul ca esti inca virgina... O zi frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns gresit Elena, eu cred ca e totul ok, si dupa cat se pare, inca nu ai gasit pe acela care sa te merite, asa virgina cum esti, fruntea sus, fii vesela, iubeste lumea, iubeste-ti prietenii...
Sa ai o zi minunata, pa, si... poate mai vorbim,

| mady_6656 a răspuns:

Nu e chiar asa nu dramatiza, intr-adevar in ziua de azi rar gasesti o asemenea fata dar nu trebuie sa-ti fie rusine din contra ar trebui sa te simti mandra ca ai ceva ce altele nu au. o faci cand simti u nevoi si cu pers care crezi u ca merita

| Helen_9440 explică:

Va multumesc mult tuturorhappy