Mda, nu esti singura, dar uite un sfat Incearca sa te apropii cat mai mult de el. Asa vei avea sanse. Daca se plac reciproc, atunci e GAME OVER pentru amandoi, desi...nu se stie, poate va place pe amandoua, poate pe ea, poate pe tine. Nu se stie sigur. Asta e parerea mea. Sper ca te-am ajutat
Daca el o iubeste pe cea mai buna prietena a ta nu cred ca ar fi indicat sa faci ceva momentan in privinta asta mai ales ca esti prietena si cu el
Inpresioneazal in fiecare zi, atragei atentia prin diferite moduri fa ca timpul lui petrecut cu tine sa fie mai vesel si intereant ca timpul petrecut cu ea
Daca tii atat de mult la el spune-i si va intelege, insa daca tii la amandoi gandeste-te la care tii mai mult. Poate ei fac un cuplu fericit, mai exista baieti. Totusi incearca-ti norocul
Ai putea sa ii spui ca il placi.sau sa ii dai de inteles ca vrei sa fii cu el si sa afli si un raspuns.
Da dar nu stiu cumm...M'am gandit si la asta dar e prea complicat.Ea stie ca il plac dar nu are ce sa faca deoarece e nebun dupa ea...
Zii in fata ca il placi mai mult decat trebuie..si intreaba cumva daca exista vreo sansa pe viitor.