| xenotomix a întrebat:

Iubita mea îmi cere sa fac un lucru (ceva real, fără cuvinte, ci pur și simplu sa îl fac) ca să ii demonstrez ca o iubesc. Ce as putea sa fac? Țin sa menționez ca relația noastră este la distanță și ca nu doresc răspunsuri de genul sa ma despart. Va mulțumesc!

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde ce doreste sa faci, fiindca pot exista si "sarcini" capcana.

De exemplu: daca-ti cere sa umblii cu alta fata in lipsa ei, atunci nu e bine nici cum.
Daca nu-i respecti dorinta, atunci va spune ca nu faci ce doreste. big grin
Daca ii respecti dorinta, atunci tu vei fi vinovat, fiindca o inseli. tongue
Nici cum nu e bine. crying

| baru a răspuns:

Ca tu o iubesti se vede. Daca te, ar fi iubit, nu te, ar fi pus sa faci asa ceva.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Iubita ta ar trebui să ceară ceva concret iar nu să lase la latitudinea ta ca să faci o faptă de vitejie. Eu de exemplu am dedicat cuiva cura mea de slăbire. Răspunsul a fost, că sunt primul în viața ei care îi ofer șuncile mele. Iubirea cere sacrificii, dar din felul cum îți cere ceva nedefinit și de la distanță se vede că vă jucați încă, ca la vârsta grădiniței.

| SkyPilot a răspuns:

Mergi la ea intr-un week-end. Aranjeaza ca intalnirea voastra sa fie ceva deosebit.
Daca si ea te iubeste, este cel mai frumos lucru pe care il poti face pentru ea.

| Emma30555 a răspuns:

Un gest dragut ar fi sa ii comanzi un buchet de flori si sa il trimiti prin curier

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Daca te referi ca iti cere bani sau un anumit cadou, poate ti-l cere pentru ca are nevoie de acel lucru si nu si-l permite! Daca iti cere aceste lucruri ca sa ii demonstrezi ca o iubesti, se foloseste in mod clar de tine. Sau poate nu e asa, in caz ca merg prea departe, insa sentimente adevarate clar nu sunt. Iubirea nu se demonstreaza in bani!

Daca iti cere sa blochezi o fata sau sa faci ceva gen o activitate pentru ea, desigur. Mi se pare ok sa faci eforturi pentru persoana iubita!

Din intrebarea ta ori nu am inteles eu ce te pune sa faci ori chiar nu ai vrut sa spui. Parerea mea este sa faci ce simti, insa sa te gandesti de doua ori.

| xenotomix explică (pentru GeorgianaDiaconu):

Nu imi cere nimic material, ci pur si simplu "sa fac ceva concret, o fapta, ca sa ii arat ca o iubesc"

| GeorgianaDiaconu a răspuns (pentru xenotomix):

Aaaah,ok. Atunci nu mi se pare nimic deplasat, poate fata nu are incredere sau are dubii in sentimentele tale. Nu e intotdeauna placut pentru partea cealalta, in cazul de fata pentru tine, dar asa sunt femeile. Daca se refera chiar si la un gest mic, nu mi se pare ceva deplasat. toate vrem asta chiar si fara sa cerem

| Toteu78 a răspuns (pentru xenotomix):

Culca te cu alta. E ceva concret, nu? Dacă asta vrea, asta primește.

| eugeniu2020 a răspuns:

Si care e problema ca iti cere? daca ai ii dai, daca nu, atunci nu!

| lonewanderer12 a răspuns:

Te rog să nu interpretezi răspunsul meu ca fiind unul răutăcios dar o persoană care ține la tine nu ar cere așa ceva niciodată. Nu cunosc alte detalii despre relația voastră dar dacă relația voastră este una la distanță și nu v-ați întâlnit vreodată, cel mai probabil vrea să profite de tine ca să îi trimiți diverse lucruri sau bani. Ai grijă cu chestiile de genul ăsta pentru ca mulți au pățit neplăceri. Baftă

| disismaineim a răspuns:

Ce ai putea sa faci? Probabil vrea sa se foloseasca de tine, sa ii dai lucruri laughing)
Chiar mai devreme a fost ceva de genul la acces direct