anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna. Iubitul meu este foarte gelos și posesiv, mi-a blocat toate prietenele, nu mă lasă să merg niciunde, să ies, nimic. Dacă crede că ies afară înnebuneste, ma pune mereu să îi dau poză,dacă mă vede activă pe whatsapp face scandal că cu cine vorbesc și mă pune să îi dau ss sa vadă,ca acolo nu poate avea parola,dacă vorbesc cu soră-mea la fel să îi dau ss sa vada,uneori se enervează când vorbesc cu ea că nu îi raspund lui, nu ma lasă sa ma angajez sau sa ies fara maica-mea.
Am rămas fara nicio prietena, le-a blocat pe toate pe motiv că sunt târfe.
6 prietene aveam si 2 prieteni cu care doar vorbeam prin mesaje nu ieseam sau ceva si pe toti i-a blocat.
Ma acuza mereu ca vorbesc cu altii, când eu sunt rar de loiala.
M-a înșelat odata, odata stiu eu si l-am prins, s-a rugat de mine să îl iert.
Acum câteva zile m-a mințit ca merge la Caransebeș cu un văr de ai lui la 2- 3 dimineata apoi nu a mai raspuns la mesaje pâna a doua zi, apoi am aflat de la o prietena,ultima pe care o mai aveam ca nu a fost la Caransebeș,ca varul iubitului meu era de fapt cu ea,ei fiind împreuna.
Dupa a bagat vrajeala ca era cu alt văr de ai lui,ăla aprobându-l.
Apoi fata asta mi-a zis ca ăla era acasa în noaptea aia,ea vorbind cu iubita lui...iar iubitul meu mincinos apărea pe Balotești la locatie.
Nu a spus adevarul nici acum, zice ca a fost cu celalalt var sa îsi cumpere eretiere la masina, la 3 dimineata...
Nu pot sa mai fiu cu el știind ca se asa cu altele dupa cu mine.
Dar îmi pare rau sa dau juma de an...

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

M-am atasat de el

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DaFrateEuSunt):

Nu am de ce sa fac asta
Nu este asa nebun

| Wr3nch a răspuns:

Juma de an? Eu nu stateam cu el o saptamana daca face de astea. Sa o controleze pe mama lui daca se crede de la securitate.

| cobrant a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci conteaza in continuare pe prosti, iar pe baietii destepti lasa-i acasa! cum spune Giovanni Becali

| haileewatson a răspuns:

Isi bate joc de tine iar tu accepti asta