| Amely21 a întrebat:

Bună! Iubitul meu la care țineam foarte mult, m-a blocat pe rețelele de socializare și nici măcar nu am discutat despre asta și dintr-o dată m-am trezit blocată și e foarte dureros pentru mine. Ce pot face? Eu încă mai țin la el. Nu i-am greșit cu nimic, doar ca el a văzut ca ai mei nu prea sunt de acord cu el și nu știa cum sa facă să mă aibă, era cam complicata situația. Dar eu știu ca se putea. Are rost sa mai încerc ceva și cum as putea să îl abordez?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil este o reacție de impuls, asta dacă chiar sunteți într-o relație serioasă. Nu am înțeles exact dacă voi aveți ceva serios sau doar v-ați cunoscut? Că ai spus că ai tăi nu sunt de acord cu el și de aici mă ducea cu gândul la ceva nou cunoscut, adică mă refer că dacă erați de mult împreună el deja știa că ai tăi nu-l plac și ar fi fost totul ok, s-ar fi obișnuit cu ideea, asta evident cât tu aveai totuși libertatea necesară oferită de ai tăi pentru a te vedea cu el.

Bun, revin la subiect că simt că am divagat happy dacă e doar impuls, tot el se va întoarce, keep calm, dar dacă totuși tu nu poți aștepta încearcă să-l cauți, cumva, că ai zis că ți-a dat block peste tot.

Și da, de reparat, poți repara multe, atâta timp cât ambii aveți deschiderea de a vă mai da o șansă, dar și de a comunica fiecare cu ceea ce îl doare sau cu ceea ar avea de spus.

Evident că dacă părinții îți dau totuși libertatea necesară ar fi un atu. Vreau să spun că dacă ai tăi sunt extrem de stricți și te țin încuiată în casă doar ca să nu te vezi cu el, ar fi cam grav, dar dacă ei nu se bagă în viața ta privată și evident ești matură în ceea ce faci în afara casei cu prietenul tău, nu văd de ce ar fi probleme. Nu-l mai duci la ai tăi și gata, găsiți voi alte locuri unde să vă vedeți și întâlniți, te mai duci tu pe la el pe acasă. Și vă împăcați.

Iar alor tăi nu le mai spui nimic despre subiectul ăsta, pentru ei te comporți ca și cum ai fi o elevă normală sau studentă sau ce ești tu și nu te interesează în acest moment nicio relație.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Iubitul meu la care țineam foarte mult, m-a blocat"

e ex-ul, fostul, vechiul așa că lasă-l baltă, e plin drumul de ei...

| Amely21 explică (pentru sierra1):

El a fost mai special fiecare e unic și nu mai găsesc ca el...am pus mult suflet

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Amely21):

Special de bubuia a fost, uita-l. Sună-mă sau dă-mi un beep PS big grin

| darrio2007 a răspuns (pentru Amely21):

A fost mai special, unic sau a fost primul?

| sierra1 a răspuns (pentru Amely21):

Da, bine zis, a FOST!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Amely21):

Ce era asa de special la el? Daca era special, nu renunta ca ultimul las din atita lucru.

| iulia0514 a răspuns:

Să-ți cauți altul dacă el a ales să se despartă de tine fără măcar să-ți comunice asta față în față înseamnă că nu te-a iubit niciodată și ca nu are pic de respect pentru tine! Deci treci peste știu ca doare dar asta e viața!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doare dar ce poți să faci?
Nimic.

| DjSannan a răspuns:

Primul pas în această situație ar fi acela de a încerca să comunicați cu el prin intermediul unui mesaj sau al unui telefon. Încercați să vă înțelegeți reciproc sentimentele și motivele pentru care el v-a blocat. Ascultați-l cu atenție și explicați-i punctul dumneavoastră de vedere. Dacă nu reușiți să ajungeți la un acord în acest mod, atunci mergeți împreună la un consilier sau un terapeut pentru a vă ajuta să găsiți soluții amiabile pentru această problemă. De asemenea, ar fi bine să discutați cu părinții dumneavoastră și să le explicați că vă doriți ca relația voastră să meargă bine și că încercați să vă înțelegeți reciproc. Încercați să le explicați că relația voastră necesită încredere și că ei ar trebui să vă susțină în această decizie. În cele din urmă, dacă vă doriți să continuați relația, trebuie să încercați să îl faceți să înțeleagă că îl acceptați așa cum este

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Trebuie să ai răbdare un timp, mai bine zis, să te faci că plouă, să-l lași liniștit o perioadă.

| Amely21 explică (pentru Ganea_Marian-Dumitru_1972):

Mai degrabă o să mă uite în timp, decât să realizeze ca m-a pierdut, nu? Nu știu dacă să insist sau să îl las asa

Răspuns utilizator avertizat