| aandraa000 a întrebat:

iubitul meu mi-a spus ca peste 3 saptamani are de mers la o nunta si m-a intrebat:vrei sa vi cu mine?
vreau sa merg.dar partea cu banii cum se face? adica plateste el sau trebuie sa imi platesc partea?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat nu locuiti impreuna si nu aveti banii impreuna, este normal ca fiecare sa plateasca jumatate. Poti forta nota numai daca nu iti prea pasa de parerea lui, fiindca daca il lasi sa plateasca el va considerata ca esti genul de femeie intretinuta si ca poate solicita favoruri sexuale in schimbul banilor (un fel de prostitutie). daca este o relatie mai serioasa, sau tu ai demnitate si vrei sa ti-o pastrezi, atunci este obligatoriu sa platesti tu partea ta.

| mgtow a răspuns:

Poate sa plateasca el zicand ca ati pus amandoi nu conteaza ce suma da.

| Artemisia a răspuns:

Ati putea sa puneti amandoi bani impreuna, iar la nunta cand ii dati banii vor fii din partea amandurora, nu separat, daca mergeti asa in cuplu, asa e corect sa faceti. Distractie placuta! big grin

| Liviu a răspuns:

Nu face cumva prostia sa nu platesti pentru tine.Eu iti spun sincer, el poate nu te va judeca, dar parinti lui? de el poate scapi, dar in ochii parintilor lui vei cadea drastic. Punete in locul lui, fi baiat pentru cateva clipe.De unde are el atatia bani? e cumva masa procuror si taso director la vreo banca? Mai bine refuza frumos, si nu te duce chiar daca insista.Pentru ca atunci cand va veti certa, iti va striga lucru asta, si vei intra in pamant de rusinewinking Nu ii da motive ca atunci cand va certati sa iti arunce praf in ochii happy sfatu meu. Nu fi ieftina la faina si scumpa la tarate e o vorba din popor.

| stlucian a răspuns:

In ziua de azi e cam greu sa spui cum e corect. Daca este obligatia lui si nu vad vreo obligatie decat daca reprezinta familia lui atunci nu ar trebui sa participi. Daca VA ganditi ca pe viitor(nunta voastra) sa aveti aceeasi prezenta atunci suma trebuie impartita!

Ramane cum hotarati dar e corect sa fie juma/juma ca doar si tu te distrezi ...cred mai ales ca nu o sa fie cunostintele tale.

In concluzie daca nu ai bani lasa-l singur(la nunta nu de tot) si gata daca te iubeste pune el pentru tine! thumbs up

| BornToBeLoved a răspuns:

El
Plateste! Trust
Me! Adica
...
Daca nu e fraier.
Ma
Intelegi!

| Lawi a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta,si nu, nu trebuie sa platesti, tu esti drept un invitat al iubitului tau, nici nu cunosti acele persoane la care mergi la nunta deci nu ar fi firesc sa dai bani. Eu asa cred, sper ca te-am ajutat big grin