Bună.
Şi eu am avut o astfel de 'pauză', pentru a-mi analiza sentimentele şi pentru a vedea cum mă simt în absenţa celui iubit. Nu m-am simţit prea bine... deci pauza ne-a făcut bine.
Depinde foarte mult în ce context ţi-a spus el că doreşte o pauză. Poate vrea să-şi evalueze sentimentele, sau poate vrea un moment în care să se debaraseze de toate, sau poate are ceva probleme,. Tu trebuie să îl laşi în pace în acea pauză pentru a nu-l influenţa în ceea ce are el de gând să decidă.
Ideea e că, nu trebuie să te agiţi atâta vreme cât nu ştii nimic concret. Vei afla ceea ce are el în minte în curând.
O zi faină!
In general ma simt bine cand si eu sunt partasa la problemele lui! Se intampla uneori ca barbatii sa-si doreasca sa-si rezolve singuri problema. Da-i timp, spune-i ca il intelegi si ca daca simte nevoia de ajutor ii esti alaturi.Lasa-l sa te caute el!
Uneori ii trezeste pe unii la realitate si isi dau seama de comoara pe care o au langa ei, daca esti norocoasa sa isi dea si el seama de acest lucru atunci va fi totul perfect, daca nu atunci nu te merita.
Iubitul tau nu are curajul sa-ti spuna in fata ca ar dori sa terminati aceasta relatie! Pauza intr-o relatie este de multe ori preavizul unei despartiri.Vezi ce se mai intampla in continuare dar in mod sigur el vrea sa vada cum se simte fara tine si in acest caz sa ia o hotarare definitiva.
Nu toate pauzele astea sunt bune, dar daca el a precizat ca are nevoie de timp ca se gandeste la prostii incearca sa te protejeze intr-un fel.Lasa-i putin timp sa se gandeasca si sa-si puie gandurile in ordine.
Depinde de relatie. Uneori fac bine relatiei, uneori inseamna sfarsitul unei relatii. Cred ca ar trebui sa ii acorzi timpul asta iubitului tau sa vezi ce are de gand. Nu-l presa, cel mult arata-te ingrijorata si intreba-l daca poti sa il ajuti cu ceva. Daca zice ca nu, lasa-l sa isi clarifice gandurile.
Uneori sunt bune, astfel vezi daca te simti bine si fara persoana respectiva sau iti lipseste ceva Alteori persoana respectiva nu este intr-un moment foarte bun si trebuie sa il lasi pe el sa iti spuna ce s-a intamplat Sau pur si simplu nu mai simte acelasi lucru cand e cu tine cea mai buna cale este sa discuti cu el si sa afli ce s-a intamplat. E doar o sugestie dar tu fa cum crezi ca e mai bine
anonim_4396 întreabă: