Eu cred ca e mai bine sa mergi cu el chiar daca nu mai cunosti pe nimeni vei cunoaste...
Buna!
In primul rand,pentru a accepta,trebuie sa fii sigura de ceea ce simti. Daca tu ai incredere in prietenul tau,atunci nu ar trebui sa iti faci probleme. Pe de alta parte,daca nu esti convinsa de ceea ce va urma,este mai bine sa nu faci o alegere presata fiind de insistentele lui.
Ar fi o idee buna sa incerci sa ii cunosti anturajul, sau macar o parte din cei care vor fii prezenti la petrecere, sau discuti cu ei ca sa iti dai seama ce fel de persoane sunt, sau sa te interesezi daca iubitul tau mai are prieteni cuplati, astfel incat sa poti sta in compania iubitelor lor(ca intre fete )
Conteaza si unde va avea loc evenimentul-incearca pentru inceput sa aflii mai multe detalii si apoi tinand cont de ceea ce ai aflat sa iei o decizie corecta.
Mergi cu el si incearca sa iti faci cunostinte noi si ai sa vezi ca nu o sa stai jos din cauza asta.
Poti sa te duci cu el si sigur te vei imprietenii si tu cu niste prieteni de ai lui...sau de a sarbatoritului! succes!:* funda?
Pai insotestel doar esti prietena lui, cu o treaba ii cunosti si anturajul.Nu ai de unde sa stii daca te simti sau nu bine.Incercare morte nu are.
Ai prefera sa fie alta langa el? Mai bine te duci tu si ai sa vezi ca sigur te vei distra.
Eu zic sa te duci cu el.ca nu strica nimic sa te duci cu el..sa te ditrezi chiar daca nu cunosti pe nimeni poti sa te duci ca nu esti singura esti cu el...
Daca si tu si el doriti asta, mergeti amandoi. Daca nu te simti bine chemi un taxi si mergi acasa! Distractie placuta
Pai mergi cu el, Nu conteaza cat stai, conteaza ca ai mers I`ar eu nu cred ca o sa te plictisest deoarece o sa iti faca cunostinta cu prietenii lui Eu te sfatuiesc sa mergi... Funda?:*:*