anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! L-am testat pe sotul meu,dandu-i mesaje de pe alta cartela, prima data i-am dat un mesaj cu un semn, el a răspuns cu semnul întrebării. Apoi am întrebat, deranjez?
El a răspuns...depinde,nu știu cu cine vorbesc.
Spune-mi cine ești sau suna-ma sa știu cu cine vorbesc...mie din mesajele astea mi se pare ca ar fi interesat de altele, dar i-am spus ca l-am prins și i-am zis ca vreau sa ne despărțim, scuza lui a fost ca știa ca sunt eu cu mesajele...ce părere aveți?
Dau funda

46 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

El a reactionat normal. Ceea ce ai facut tu denotă că nu ai incredere in el.
Si cu asta a dovedit că nu pune botul la orice proastă care il caută. Scuze pentru caracterizare.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Tipa si-a sters intrebaea, probabil dela primele raspunsuri, dar continua sa o urmareasca,
pe mine m-a pus pe lista ei de ignor dupa ce am raspuns, ce-i drept la o replica de-a ei.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu stiu ce varsta are dar gandirea ei pare de copil imatur.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca-i cel mai urat lucru pe care-l poti face cuiva pe care-l iubesti!

| dullcat a răspuns:

Exagerezi, si cred ca ar trebui sa mergi la psiholog.

| relian a răspuns:

Lai prins cu ce? Aia este ca nu l-ai prins cu nimic, nu te pricepi sa testezi, asa ca deja ai ratat ocazia, cel putin pentru un timp.

Trebuia sa pui pe cineva, altcineva, o femeie ceva sa sune, ori sa continui tu sa flirtezi cu el, spuneai un nume acolo, dar se patre ca esti slabuta, nu stii ce sa spui.
Eu in locul lui ti-as da eu liber laughing asta pentru ca nu te pricepi sa faci conversatie, ori sa flirtezi cu un barbat, deci nu esti buna laughing

Daca continuai si spuneai sunt Melinda, te-am vazut odata nu stiu pe unde, tu ar fi trebuie sa stii pe unde mai mergem, la restaurant sau stiu si eu ce magazin, ca ai facut rost de nr lui de la cineva ce ai vazut ca vorbea cu el pe acolo, hei hei, slabuta rau mai esti laughing

Asa vedeai daca el ar fi fost interesat, daca punea botu, atunci il invitai la o cafea asa sa povestiti una alta. Deabia atunci cand accepta, ala era, il lasa-i sa se duca, cand te vedea nu mai avea ce spune ce scapare sa aiba.

Ce ai facut tu este egal cu zero. Orice om ar fi raspuns ce a raspuns si el.
Asa poate sa fie si o ruda, si-o schimbat ala nr de telefon, imi da mesaj, normal ca tu nu stii a cui este nr si spui sa zica cine este.

Din mesajele care nu-s mesaje doar ceva nevinovat nu reiese nimic, reiesew cum am sous cit de slabuta esti tu ca flirt laughing aia e tot

| lpavel a răspuns:

Parerea mea e ca ori nu esti sanatoasa mintal ori ai sub 18 ani...

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Comentezi fără sa știi...

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Ajunge cu jignirile!

| Frank51 a răspuns:

E atât de stupidă povestea asta încât mi-e greu să cred că ai într-adevăr un soț. Oamenii sunt ființe sociale, și chiar dacă au familie trebuie să interacționeze și cu alți oameni. Este foarte clar că vrei să controlezi ceva ce este în afara controlului tău.

| johnnny123 a răspuns:

Sincer?
Mi se pare că reacția lui a fost absolut normală și că nu ți-a dat niciun motiv să-l suspectezi de nimic. În schimb comportamentul tău este cel al unei persoane cu probleme la mansardă.

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Cum reacția lui este normala?
Un bărbat care nu este interesat de altceva, nu da curs jocurilor.

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este absolut normal ca atunci când primești un mesaj bizar de pe un număr necunoscut să răspunzi ceva de genul "cine ești și ce vrei de la mine". Adică exact ce a făcut el.

Pe de altă parte, este absolut anormal să faci ce ai făcut tu. Adică să-i întinzi capcane partenerului doar ca să-l prinzi cu ceva, iar atunci când nu-l prinzi cu nimic să inventezi ceva și să-i spui că vrei să vă despărțiți din acel motiv.

Acum e mai clar?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

A sunat, și a conținut mesajele.

Nu a spus sa fie lăsat în pace, a spus :de ce nu vrei sa îmi dai detalii despre tine?

Ești simpatica și plina de mister...cum sa spui asa ceva?

Acum adaugi elemente noi poveștii, care nu au fost incluse în întrebarea inițială.

În întrebarea inițială ai spus că reacția lui la mesajele tale a fost doar un semn de întrebare și un "nu știu cu cine vorbesc".

În concluzie, ori inventezi, ori nu ești capabilă să spui povestea cum trebuie.

Doar nu era sa scriu un roman! Am povestit întreaga conversație...ca sa se înțeleagă!

Dacă as fi spus toata conversația, aveam ce scrie.

Sunt elemente ce el le-a scris...
Aveam nevoie de un sfat doar.

Da,ca nu am altceva de făcut decât sa inventez! Mulțumesc oricum

Repet: Din ce ai scris în întrebarea inițială nu rezultă că el ar fi făcut ceva greșit.

Dacă ai omis anumite elemente importante ale poveștii, atunci este vina ta, nu a noastră. Nu aveam de unde să ghicim noi restul conversației.

Deci el a continuat conversația...va explic tot cap coada...am trimis un mesaj cu un semn, el a răspuns cu?
Deranjez? El a răspuns....depinde nu știu cine ești.eu am continuat hai sa ne întâlnim, și decizi...
El: din moment ce mi ai scris probabil ma cunoști, spune mi cine ești sau suna ma sa știu cu cine stau de vorba, eu am raspuns: sunt prin oraș, vin sa te vad? El a spus; prezintă te... apoi el a sunat, și a scris mesaj :de ce nu răspunzi, de ce nu vrei sa îmi dai detalii despre tine? Eu am răspuns: uite îți ofer detalii.și el a spus:ești simpatica și plina de mister

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim_4396):

Soțul tău e tipul de bărbat -vai de el și cum a primit atenție de la o femeie s-a simțit și el bărbat adevărat.

| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Nu am chef de comentarii răutăcioase! Va rog postați va părerea! Mulțumesc

Păstrați va

Nu se poate discuta cu tipul de femei cum ești tu.

| Robert2526 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aveti 15 ani? Chestiile astea se faceau la 15 ani. Sunteti putin cam batrani pentru prostii de acest gen.

Daca l-ai contactat de pe un alt numar, este evident ca nu ai incredere in el. Discuta cu el ca un adult si spune-i de ce ai facut asta, ce anume te ingrijoreaza si ce anume ti-ai dori sa se schimbe in relatia voastra. Cheia la astfel de probleme este o discutie serioasa in care sa pui toate cartile pe fata si sa ii explici de ce nu te simti ok.

Ceea ce ai facut tu este putin copilaresc dar si atitudinea lui este de asemenea ciudata pentru ca modul de abordare nu este unul prea bun, era clar ca esti ori tu, ori o prietena de-a ta.

Repet, discuta cu el si nu te gandi la despartire pentru rahatul acesta, discuta cu el tot ce ai pe suflet, este clar ca ai ceva pe suflet de s-a ajuns la acest "test"

| anonim_4396 explică (pentru Robert2526):

Da,aveam îndoieli deoarece o data am văzut ca ia trimit o tipa mesaj!
Din păcate sunt genul de femeie care nu iert asemenea lucruri, dacă eu te respect, am aceeași pretenție.
Eu când am fost contactata, nu am răspuns altui bărbat!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce ai sters intrebarea? ti-e rusine cu ce ai facut?
ai motive sa iti gelozesti barbatul? crezi ca il curteaza colegele lui de munca? are un trecut de,, crai''? crezi ca s-ar uita la alte femei?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Raspunsurile_alea_se_pretau_si_daca_mesajele_veneau_de_la_un_barbat...

| VoidEternal a răspuns:

Play stupid games, win stupid prizes.

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| anonim3247 a răspuns:

Un bărbat ca soțul tău a procedat foarte corect.

| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Nu stiti întreaga conversație!+

Soțul tău nu a făcut absolut nimic rău.

Răspuns utilizator avertizat
| haileewatson a răspuns:

Ce ai fi vrut sa faca? Tu ce ai face daca primesti mesaje de la necunoscuti? Probabil intrebi cine e, nu?
El ce a facut gresit? A raspuns la mesaj si a intrebat cine e, si tu din cauza asta crezi ca te "inseala" si e interesat de altele? Vai cat de penibil. laughing mai bine ii spuneai direct sa va despartiti si gata, decat sa te faci de ras cu astfel de joculete de clasa a 5-a

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ești una dintre acele femeii care vrea să rămănă singură. De ce te-ai măritat?
Căsătoria nu-i contract cu cei de la Gestapo.
Ești o femeie foarte slabă și nesigură pe tine.
Să-ți fie rușine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vi se pare, soțul dumneavoastră n-a greșit cu nimic. Voia doar să știe cu cine are de-a face.

| just4ubr2015 a răspuns:

Oricum sotul te inseala cu alta nu stiu ce mai stai cu el doar sa fi roata rezerva de la caruta

| Together a răspuns:

Da, ar fi interesat de altele. Asa sunt barbatii, disponibili. Si urmatorul va fi la fel. E usor sa fii monogam cand nu ai alte optiuni. Cand primesti oferte, e mult mai greu.

Daca asta e motiv de despartire, o sa-ti fie greu sa mentii o relatie cu un barbat, mai ales daca-i tot testezi natura in privinta asta.

| exoticbutters a răspuns:

Poate omu credea ca este un coleg de servici sau ceva. Luati un Dulcolax sa nu mai fiti asa constipata

| GeorgeMarian1324 a răspuns:

Sper sa fie ceva de care doar unele fenomene sunt in stare si fie persoana cu care sunt, fie cea care va fi sa fie in viitor sa nu fie atat de redusa. Cosider ca ar trebui sa te desparti oricum. Probabil omul trage si altele cu tine odata ce iti este sot iar tu faci chestii de genul. De ce ai fi sau de ce ai intemeia o casnicie cu cineva daca nu poti avea baza si incredere in persoana din fata? Fie ea barbat sau femeie. P.S. nu e scuze, probabil e constient ce are acasa dar te suporta oricum. Pacat de el.

| therock030891 a răspuns:

Daca tu pentru un simplu mesaj vrei sa te desparti de el, este clar că tu esti aia cu probleme si nu el...in primul rând când i-ai dat mesaj nu te ai prezentat ca să stie cu cine vorbeste, putea să vorbeasca cu un bărbat

| Unkind a răspuns:

Imi este mila de sot?

| G4BRiELJefe a răspuns:

Se subintelege, poate l suspectezi de ceva timp sau s-a intamplat o faza, incearca o discutie deschisa despre care este problema si se rezolva