El a reactionat normal. Ceea ce ai facut tu denotă că nu ai incredere in el.
Si cu asta a dovedit că nu pune botul la orice proastă care il caută. Scuze pentru caracterizare.
Ce ai fi vrut sa faca? Tu ce ai face daca primesti mesaje de la necunoscuti? Probabil intrebi cine e, nu?
El ce a facut gresit? A raspuns la mesaj si a intrebat cine e, si tu din cauza asta crezi ca te "inseala" si e interesat de altele? Vai cat de penibil. mai bine ii spuneai direct sa va despartiti si gata, decat sa te faci de ras cu astfel de joculete de clasa a 5-a
Sper sa fie ceva de care doar unele fenomene sunt in stare si fie persoana cu care sunt, fie cea care va fi sa fie in viitor sa nu fie atat de redusa. Cosider ca ar trebui sa te desparti oricum. Probabil omul trage si altele cu tine odata ce iti este sot iar tu faci chestii de genul. De ce ai fi sau de ce ai intemeia o casnicie cu cineva daca nu poti avea baza si incredere in persoana din fata? Fie ea barbat sau femeie. P.S. nu e scuze, probabil e constient ce are acasa dar te suporta oricum. Pacat de el.
Tipa si-a sters intrebaea, probabil dela primele raspunsuri, dar continua sa o urmareasca,
pe mine m-a pus pe lista ei de ignor dupa ce am raspuns, ce-i drept la o replica de-a ei.
Nu stiu ce varsta are dar gandirea ei pare de copil imatur.
Ești una dintre acele femeii care vrea să rămănă singură. De ce te-ai măritat?
Căsătoria nu-i contract cu cei de la Gestapo.
Ești o femeie foarte slabă și nesigură pe tine.
Să-ți fie rușine.
Se subintelege, poate l suspectezi de ceva timp sau s-a intamplat o faza, incearca o discutie deschisa despre care este problema si se rezolva
Lai prins cu ce? Aia este ca nu l-ai prins cu nimic, nu te pricepi sa testezi, asa ca deja ai ratat ocazia, cel putin pentru un timp.
Trebuia sa pui pe cineva, altcineva, o femeie ceva sa sune, ori sa continui tu sa flirtezi cu el, spuneai un nume acolo, dar se patre ca esti slabuta, nu stii ce sa spui.
Eu in locul lui ti-as da eu liber asta pentru ca nu te pricepi sa faci conversatie, ori sa flirtezi cu un barbat, deci nu esti buna
Daca continuai si spuneai sunt Melinda, te-am vazut odata nu stiu pe unde, tu ar fi trebuie sa stii pe unde mai mergem, la restaurant sau stiu si eu ce magazin, ca ai facut rost de nr lui de la cineva ce ai vazut ca vorbea cu el pe acolo, hei hei, slabuta rau mai esti
Asa vedeai daca el ar fi fost interesat, daca punea botu, atunci il invitai la o cafea asa sa povestiti una alta. Deabia atunci cand accepta, ala era, il lasa-i sa se duca, cand te vedea nu mai avea ce spune ce scapare sa aiba.
Ce ai facut tu este egal cu zero. Orice om ar fi raspuns ce a raspuns si el.
Asa poate sa fie si o ruda, si-o schimbat ala nr de telefon, imi da mesaj, normal ca tu nu stii a cui este nr si spui sa zica cine este.
Din mesajele care nu-s mesaje doar ceva nevinovat nu reiese nimic, reiesew cum am sous cit de slabuta esti tu ca flirt aia e tot
Da, ar fi interesat de altele. Asa sunt barbatii, disponibili. Si urmatorul va fi la fel. E usor sa fii monogam cand nu ai alte optiuni. Cand primesti oferte, e mult mai greu.
Daca asta e motiv de despartire, o sa-ti fie greu sa mentii o relatie cu un barbat, mai ales daca-i tot testezi natura in privinta asta.
Oricum sotul te inseala cu alta nu stiu ce mai stai cu el doar sa fi roata rezerva de la caruta