anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La 14 ani e normal sa te mai pedepseasca mama sim sa te certe? sau esti deja prea mare pentru astfel de lucruri? Ii rog pe toti care au varsta aceasta sau au trceut de ea sa spuna cum sunt/erau pedpesiti de parinti la 14 ani.

7 răspunsuri:
| Mihai239 a răspuns:

Pai da cred ca e normal, mai incolo o sa te maturizezi si o sa intelegi ( asta mi-a spus fratimiu )

| єχcєєℓ a răspuns:

Ce? Normal că nu... dacă ți se întâmplă să dai în cap la cineva, să fumezi, să te droghezi să știi că nu e normal să te certe părinții...

| MadddieLovesYaBabe a răspuns:

E normal

| PiinkSmiile a răspuns:

Hei!

Niciodata nu vei fi prea mare pentru aceste lucruri, deoarece parintii ne pedepsesc sau cert pentru a ne face sa realizam c-am gresit sau ca calea pe care o alesesem nu-i corecta.

Eu am 15 ani, iar parintii mei ma cearta si ma pedepsec, deoarece gresesc.Desigur ca atunci,mi-se pare absurd,dar dupa ce ma linistesc(deoarece si eu capat nervi,nu numai ei),imi dau seama de ce-am facut.
Deci nu-ti face griji!
Oricum in timpul adolescentei sunt acele modificari pe care le creeaza pubertatea, iar noi devenim mai agitati, mai nervosi etc.Iar unii parinti nu inteleg asta, creezand ca suntem prea rebeli si altele.

Asta e! Parinitii nostri sunt maturi, iar noi inca niste copii. happy

| PiinkSmiile a răspuns:

Pai...Prin mai multe feluri.
ExsickImi confisca laptopul, televizorul, telefonul etc.
-Imi mai da o palma...adica o bataie.

| OoBunnyoO a răspuns:

Da este normal pana la 16, 17 ani. Dupa o sa vezi ca nu te va mai pedepsi.

| justmebi a răspuns:

Pe mine nu m-au pedepsit niciodata...si asa m-am lovit de multe probleme si am facut o multime de lucruri pe care acum le regret pentru ca nu a fost nimeni care sa-mi vrea binele cu adevarat si sa-mi spuna "ceea ce faci e rau\gresit", "nu fuma\bea\te droga ca te distrugi", "du-te acasa ca-i ora 2 noaptea", "nu ai ce cauta cu ocultisti sau cu persoane cu 5-10 ani mai mari ca tine". gandeste-te ca eu am ajuns la spital cu so taietura pe mana si aproape lesinam, eram foarte ametita si abia puteam sa stau in picioare de la cat sange am pierdut. si parintii mei au fost sunati sa vina acolo si ei au spus ceva de genul "nu eu am pus-o sa se taie, asa ca nu am de ce sa vin. daca ea e proasta, e problema ei". crede-ma, daca ai fi fost tu in situatia mea, in 5 minute parintii tai ar fi fost acolo. sincer imi doresc sa fi fost cineva care sa ma fi batut de sa nu fi stiut ce-i cu mine sau sa ma fi tinut incuiata in casa. asa ca bucura-te ca parintilor tai le pasa suficient de mult de tine incat sa nu te lase sa-ti rupi gatu'(la figurat).winking

Întrebări similare