Buna eu sunt casatorita de 2 ani si iti spun ca nu as renunta as cadea la un comun cu persoana iubita atata timp cat eu as face sacrificii si persoana de langa mine ar face si asa sar rezolva toate lucrurile...cand eream mai mik renuntam la orice dar acum gandesc altfel deoarece exista si un bebe... vreau si eu fundita plizzz
Buna.
La unul singur: la fumat si atat.
Pentru ca asa m-acunoscut, asa raman.Partea cu fumatul chiar cred ca l-ar deranja daca el ar fi nefumator.In rest, la nimic, chiar daca obiceiurile mele sunt defecte{minore}. daca ar fi majore, orice pentru mai bine!
Nu cred ca trebuie sa renuti la nimic, daca te iubeste te accepta asa cum esti
":d
La orice jigneste sau ofenseaza persoana iubita. A iubi e in contradictie cu a jigni, face in ciuda, a te razbuna, a ofensa... deci orice produce rau persoanei iubite trebuie indepartat.
Daca mi-ar cere, n-as renunta la ninic; dar daca nu mi-ar cere, insa binele ei ar tine de sacrificiul meu, as renunta la orice. Din iubire.
In primul rand as renunta cu cea mai mare placere la acesti politicieni parveniti care ne fac zile grele. o zi buna iti doresc!
La tigarieu fumez si iubytul nu fumeaz suntem de 3 ani impreuna si a inceput sa imi interzic sa mai fumez si i-am spus ca asa ma cunoscut si ca nu are nici un drept sa imi interzic asta. orice alceva dar pana la tigari deci as renunta la multe pentru el dar la tigari nuptr ca nici eu nu il pun sa renunte la ceva il iubesc asa cum este.
Alexandragabriela93 întreabă: