| C7 a întrebat:

Bună la toți, vreau să vă întreb ce însemna ca nd visezi ca un băiat pe care nu îl cunoști si niciodată nu l-ai văzut îți spune că te iubește și vrea să-i fii sotia lui? Și vă rog fara de genul ca nu trebuie să crezi în vise, eu doar vreau să știu că înseamnă acesta...
Dau funda pentru cel mai credibil răspuns.

7 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

E o funda pe care oamenii cinstiti nu si-o doresc iar cei care vor lupta pentru isi forteaza imaginatia si spun povesti.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca o sa-ti intalnesti printul cu mertzan alb.

| BubbleTea a răspuns:

Uite aici raspunsul.

(tanar) lipsa de maturitate in actiunile tale
- (matur) stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun
- (cu chip feminin) vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila
- caracter schimbator, incert, nehotarat
- (frumos) superficialitate, incercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.

| ambicio a răspuns:

Am citit undeva ca persoanele pe care le visam și ni se par necunoscute sunt de fapt persoane pe care le-am văzut dar nu le-am acordat importanță. Probabil simți nevoia de afecțiune.

| seth2016 a răspuns:

Buna,

Baiatul necunoscut din visul tau reprezinta emotii suprimate de tine.

>> îți spune că te iubește și vrea să-i fii sotia lui
Emotiile ar vrea sa iasa la suprafata, (dar le opresti).

In astfel de vise urmeaza de obicei nunta. Nunta insemna ca accepti o exprimare a sentimentelor.

Lipsa nuntii inseamna ca nu te simti inca confortabil sa le exprimi sau nici sa te gandesti ca ai putea sa le exprimi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic!
Este un vis de noapte si atat!
Incearca sa nu mai mananci cu 3 ore inainte de culcare, mancarea grea si multa inainte de culcare, iti creeaza tot felul de vise ciudate.